Η κατάψυξή σου είναι το καλύτερο μέσο για ν’ αδυνατίσεις

16:39 2/5/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί αν ανοίξεις την κατάψυξη στα περισσότερα σπίτια να βρεις μέσα κατεψυγμένες πίτσες και παγωτά, όμως, στην πραγματικότητα η κατάψυξη μπορεί να γίνει το καλύτερο μέσο για ν’ αδυνατίσεις!

Τις περισσότερες φορές χαλάμε τη δίαιτά μας τόσο επειδή λαχταρούμε μια γλυκιά ή αλμυρή απόλαυση, αλλά και όσο γιατί δεν βρίσκουμε τον χρόνο να μαγειρέψουμε τα υγιεινά φαγητά και το ρίχνουμε στα delivery!

Ήρθε η ώρα ν’ αποθηκεύσεις στην κατάψυξή σου τροφές που θα σε βοηθήσουν ν’ απαλλαγείς απ’ το περιττό βάρος!

Μαγειρεμένο
ρύζι ή κινόα

Η κινόα και το ρύζι είναι δύο ιδανικές τροφές που μπορείς να καταψύξεις και να ζεστάνεις για να φας όποτε θέλεις. Βάλε την κάθε μερίδα σ’ ένα ξεχωριστό σακουλάκι και μετά ξεπάγωσέ την με μια κούπα ζεστό νερό ή στο microwave.

Σαλάτες

Το μαρούλι, η ρόκα, το σπανάκι, το καλαμπόκι κι άλλα υλικά που χρησιμοποιείς στις σαλάτες σου μπορούν να καταψυχθούν για να μην μαραθούν. Το μόνο που έχεις να κάνεις στη συνέχεια είναι να τα ξεπαγώσεις και να τα κόψεις για να δημιουργήσεις το γεύμα σου!

Γάλα αμυγδάλου

Εάν κάνεις διατροφή, θα έχεις ήδη εκτιμήσει το γάλα αμυγδάλου! Επειδή, όμως, πόσο γάλα αμυγδάλου να πιει κανείς και πάντα καταλήγεις να πετάς τη μισή συσκευασία, μπορείς να γεμίσεις τις παγοθήκες σου μ’ αυτό και να το χρησιμοποιείς στα smoothies σου.

Πλιγούρι βρώμης

Πάγωσε το πλιγούρι βρώμης και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά, θα μπορείς να απολαύσεις ένα ικανοποιητικό, κρεμώδες πρωινό το οποίο θα σε κρατήσει χορτάτο μέχρι το μεσημέρι και θα σε γεμίσει ενέργεια! Πάγωσε απλά σε φορμάκια για muffins τη μαγειρεμένη βρώμη και πρόσθεσε όταν φας το πρωινό σου το γαρνίρισμα που επιθυμείς.

The post Η κατάψυξή σου είναι το καλύτερο μέσο για ν’ αδυνατίσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα