Η φωτογραφία της Sharon Stone στα 62 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

17:19 29/11/2020 - Πηγή: iPop

Η μοναδική φωτογραφία της Sharon Stone στα 62 της χρόνια αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Από τις πιο εντυπωσιακές σταρ του Hollywood με την πιο εντυπωσιακή σκηνή στην ταινία Basic Instict γνωστή για το σταυροπόδι το οποίο έκανε.

Η μοναδική φωτογραφία της Sharon Stone στα 62 της χρόνια

Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός και αυτό αποδεικνύεται καθώς η ίδια αποτελεί sex symbol

ακόμα και στα 62 έτη της ζωής της. Η πασίγνωστη ηθοποιός ασχολείται ακόμα ενεργά με την υποκριτική αλλά και το modeling. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τα καλλίγραμμα πόδια της, να κάθεται στον καναπέ με φόντο τις πιο διάσημες εικόνες της Marilyn Monroe.

Η πανέμορφη Sharon Stone φορά ένα μαύρο κορμάκι και ένα ανοιχτό πουκάμισο του οίκου  Dolce & Gabbana και κίτρινες Manolo Blahnik γόβες. Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

Δε νιώθω απλώς έκπληξη, αλλά και ευγνωμοσύνη που συνεχίζω να κάνω μόντελινγκ στα 62. Ευχαριστώ σε όσους μου ζήτησαν να συνεργαστούμε φέτος

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Η Sharon Stone φόρεσε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής και φωτογραφήθηκε για την ελληνική Vogue. Η ίδια στην ανάρτηση της με φωτογραφίες αλλά και video από τη μέρα έγραψε χαρακτηριστικά:

Μην φοβάστε να ονειρευτείτε και να εξερευνήσετε. Όταν περιβάλλετε τον εαυτό σας με δημιουργικά μυαλά, η δημιουργικότητα ρέει

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η φωτογραφία της Sharon Stone στα 62 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα