Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple θα σου θυμίσει κάτι απ’ το «Up»!

15:11 30/11/2019 - Πηγή: iPop

Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple θα σου θυμίσει κάτι απ’ το «Up» και φυσικά για ακόμη μια χρονιά θα καταφέρει να σε συγκινήσει.

Στόχος της Apple κάθε Χριστούγεννα είναι η διαφήμιση της για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου να μας συγκινήσει και για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να τον επιτύχει.

Αρχικά, η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple

θα σου θυμίσει κάτι απ’ την πολυαγαπημένη ταινία της Pixar «Up», καθώς τo soundtrack της είναι το μαγικό Married Life του βραβευμένου με Όσκαρ Michael Giacchino απ’ την ίδια ταινία.

Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο της διαφήμισης που παραπέμπει στο «Up», καθώς ένα ακόμη στιγμιότυπο στο τέλος της διαφήμισης παραπέμπει στην πιο συγκινητική σκηνή της ταινίας και θα λέγαμε ότι είναι μια live-action εκδοχή της.

Ο τίτλος της διαφήμισης είναι The Surprise κι αφορά την σπουδαία έκπληξη που ετοίμασαν δύο εγγονές για τον παππού τους, ο οποίος είναι ακόμη θλιμμένος απ’ τον θάνατο της συζύγου του.

Οι δύο μικρές αδερφές ενώ περνούν τις γιορτινές μέρες με τους γονείς τους στο σπίτι του παππού τους, συνειδητοποιούν πόσο στεναχωρημένος είναι ο παππούς απ’ την απώλεια της γιαγιάς τους και ετοιμάζουν γι’ αυτόν με iPad μια slideshow παρουσίαση της οικογένειας τους.

Όσοι έχουν δει το Up, θα θυμούνται ότι η ταινία ξεκινάει με μια πεντάλεπτη παρουσίαση του πώς ο Carl και η Ellie ερωτεύτηκαν, τη ζωή τους μαζί και τελικά τον θάνατο της Ellie.

«Μερικές φορές, τα καλύτερα δώρα μπορεί να έρχονται απ’ τα πιο απροσδόκητα μέρη», συμπληρώνει η Apple κι εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Διάβασε ακόμη:

Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos

Το άρθρο Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple θα σου θυμίσει κάτι απ’ το «Up»! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα