Η Δούκισσα του Σάσσεξ μιλά για το “The Bench”

12:22 21/6/2021 - Πηγή: iPop

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, έδωσε μια συνέντευξη στο NPR Weekend Edition, όπου μίλησε για το “The Bench”. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της το “The Bench” είναι ένα βιβλίο για παιδιά, το οποίο εμπνεύστηκε από το ποίημα που είχε αφιερώσει στον σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι, την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα το 2019, αφότου το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Archie.

Στο Royal Ascot η Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Τι είναι το “The Bench”;

Το “The Bench” αποτυπώνει υπέροχα την ειδική σχέση πατέρα και γιου, όπως φαίνεται από τα μάτια μιας μητέρας. Η αφήγηση και η απεικόνιση του βιβλίου μας δίνουν στιγμιότυπα κοινών στιγμών που προκαλούν μια βαθιά αίσθηση ζεστασιάς, σύνδεσης και συμπόνιας. Όπως ανέφερε και η ίδια, ήταν ένα δώρο για να τιμήσει τον σύζυγό της την ξεχωριστή αυτή ημέρα του πατέρα. “Σκέφτηκα ότι ήθελα κάτι συναισθηματικό, κάτι που να τον κάνει να νιώθει σαν το σπίτι του όταν είναι με τον γιο μας”, ανέφερε η Δούκισσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Με ποιο τρόπο η Kate Middleton θα χάσει τον τίτλο της όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει Βασιλιάς;

Η Μέγκαν συνέχισε να μιλά για το βιβλίο της, χαρακτηρίζοντάς το ως μια ιστορία αγάπης. “Πολύ συχνά ανακαλύπτω, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, και πιστεύω ότι πολλοί από εμάς συνειδητοποιήσαμε πόσα συμβαίνουν όταν βρισκόμαστε σε ηρεμία. Υπήρχαν στιγμές που έβλεπα τον σύζυγό μου με τον γιο μας, να τον αγκαλιάζει μέχρι να κοιμηθεί ή να τον κουβαλάει, ξέρετε αυτές τις μικρές στιγμές, τις εμπειρίες από την δική μου οπτική, απλά καθημερινά πράγματα τα οποία αποτύπωσα σε αυτό το ποίημα. Μιλάει πραγματικά για τον τρόπο που μεγαλώνεις με κάποιον και χτίζεις αυτή την βαθιά επικοινωνία και εμπιστοσύνη, όπου ξέρεις ότι στις καλές και στις κακές στιγμές, έχεις για πάντα δίπλα σου αυτόν τον άνθρωπο. Μεγαλώνοντας, θυμάμαι πόσο έντονα είχα το συναίσθημα να μην βλέπεις πουθενά τον εαυτό σου. Κάθε παιδί ή οποιαδήποτε οικογένεια μπορεί να ανοίξει αυτό το βιβλίο και να δει στοιχεία του εαυτού του σε αυτό, είτε αυτό σημαίνει γυαλιά ή φακίδες ή διαφορετικό σχήμα σώματος ή διαφορετική εθνικότητα ή θρησκεία.” Αργότερα στη συνέντευξη πρόσθεσε, “Ελπίζω πραγματικά ότι οι άνθρωποι θα το δουν ως μια ιστορία αγάπης που ξεπερνά την ιστορία της οικογένειάς μου.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

The Crown: H Gillian Anderson και ο ρόλος της ως Margaret Thatcher

Την περασμένη Τετάρτη, το “The Bench” είχε φτάσει στο Νο. 1 στη λίστα με τα best-seller των The New York Times, κι εκείνη μοιράστηκε μια δημοσίευση μαζί με τους αναγνώστες της: “Ξεκίνησε ως μια ερωτική επιστολή προς τον άντρα και τον γιο μου, και γεμίζω ελπίδα όταν βλέπω πως τα θέματα αγάπης έχουν απήχηση στον κόσμο. Με πολλούς τρόπους, η επιδίωξη ενός πιο συμπονετικού και δίκαιου κόσμου ξεκινά με αυτή τη βασική αξία.

Ο Χάρι και ο 2χρονος γιος τους Archie παρουσιάζονται αρκετές φορές στο βιβλίο, και η Μέγκαν συμπεριέλαβε ακόμη και τη νεογέννητη κόρη τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Δούκισσα του Σάσσεξ μιλά για το “The Bench” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δούκισσα, Σάσσεξ, “The Bench”,doukissa, sassex, “The Bench”