Η ανατριχιαστική ομιλία του Joaquin Phoenix και το απίστευτο χιούμορ του Brad Pitt | Videos

13:55 3/2/2020 - Πηγή: iPop

Η τελετή απονομής βραβείων, BAFTA 2020 ήταν απολαυστική. Μέσα στα highlights, όμως, της ιδιαίτερης βραδιάς ήταν η ομιλία του Joaquin Phoenix που πρέπει να δεις σήμερα αλλά και ο απολαυστικός Brad Pitt

Όλοι μιλούν για την ομιλία του Joaquin Phoenix στα BAFTA 2020. Ανατριχιαστική. Μοναδική. Αληθινή.

Ο ηθοποιός που μας καθήλωσε στην ταινία Joker, μας καθήλωσε και με την ομιλία του στα βραβεία.

Στον λόγο που έβγαλε καθώς παρέλαβε το βραβείο του Α’ ανδρικού ρόλου σχολίασε έντονα το γεγονός πως όλοι οι υποψήφιοι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν λευκοί, θέλοντας να καταγγείλει τον «συστημικό ρατσισμό» στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Ξεκίνησε, λοιπόν, την ομιλία του ευχαριστώντας τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και λέγοντας πως τα βραβεία της «ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικά στην καριέρα μου και είμαι βαθιά ευγνώμων γι′ αυτό».

… Αλλά πρέπει να πω ότι την ίδια στιγμή έχω μία εσωτερική σύγκρουση επειδή πάρα πολλοί από τους συναδέλφους μου ηθοποιούς οι οποίοι αξίζουν, δεν έχουν το ίδιο προνόμιο. Θεωρώ ότι στέλνουμε ένα εξαιρετικά σαφές μήνυμα στους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος, που λέει, δεν είστε ευπρόσδεκτοι εδώ

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο δικό του κομμάτι ευθύνης, καθώς όπως είπε δεν έκανε ό,τι μπορούσε. «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά είμαι μέρος του προβλήματος. Δεν έκανα όλα όσα μπορούσα προκειμένου να διασφαλίσω ότι τα σετ στα οποία δουλεύω συμπεριλαμβάνουν όλους», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι το πρόβλημα δεν λύνεται ασκώντας μεγαλύτερη πίεση για «πολυπολιτισμικά  καστ».

Πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ εντατικά για να κατανοήσουμε πραγματικά τον συστημικό ρατσισμό

Τα συγχαρητήρια μετά από αυτήν την ομιλία ήρθαν από όλους ενώ το κοινό που τον παρακολουθούσε απόλυτα, τον καταχειροκρότησε.

H ομιλία του Joaquin Phoenix στα BAFTA 2020

Το χιουμοράκι του Brad Pitt

Ο Brad Pitt κέρδισε το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Κάποτε στο Χόλιγουντ” ωστόσο, δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο του.

Το βραβείο παρέλαβε η Margot Robbie, η οποία διάβασε και την ευχαριστήρια ομιλία του ηθοποιού. Γιατί μπορεί να έλειπε από τα βραβεία αλλά η ομιλία του έγινε viral.

Ο Brad Pitt έκανε χιούμορ με το Brexit ενώ αναφέρθηκε και στο…Megxit!

«Ει, Βρετανία, άκουσα πως μόλις έμεινες μόνη. Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Σου εύχομαι τα καλύτερα με το διαζύγιο», ξεκίνησε να διαβάζει η Margot Robbie. Πολύ περισσότερο, μετά τα ευχαριστήρια στη Βασιλική Ακαδημία και στον δημιουργό της ταινίας, ο Brad Pitt “βάφτισε” το βραβείο “Harry”.

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε πως θα ονομάσει το βραβείο “Harry” καθώς είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα το πάρει μαζί του στις ΗΠΑ με την Margot Robbie να διευκρινίζει πως δεν είναι τα δικά της λόγια αυτά αλλά του Brad Pitt!

Φυσικά, η κάμερα στράφηκε στον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton, οι οποίοι γελούσαν… σαν να άκουσαν το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο!

Δες όλες τις λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των BAFTA 2020!

Η τούμπα του Al Pacino

Στα highlight της βραδιάς καταχωρήθηκε και η τούμπα του Al Pacino. Ενώ εμφανίστηκε με τα αθλητικά του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δυσκολεύτηκε να ανέβει τις σκάλες στο Royal Albert Hall, με αποτέλεσμα να πέσει.

View this post on Instagram

#bafta ödülleri kırmızı halısının düşen yıldızı #alpacino oldu

A post shared by Film Pusulası (@filmpusulasi) on Feb 2, 2020 at 9:01pm PST

Απ’ την πρώτη στιγμή, βέβαια βρέθηκαν άνθρωποι δίπλα του να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ήταν απλώς μια άσχημη στιγμή αλλά αν είσαι ο Al Pacino, πόσο σ’ ενδιαφέρει;;

Δες αναλυτικά τους νικητές των βραβείων:

BAFTA 2020: 1917 και Joaquin Phoenix σάρωσαν τα βραβεία | Όλοι οι νικητές

Το άρθρο Η ανατριχιαστική ομιλία του Joaquin Phoenix και το απίστευτο χιούμορ του Brad Pitt | Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα