Η Kim Kardashian ποζάρει αλά Jackie Kennedy και προκαλεί… | Photos

09:49 29/8/2017 - Πηγή: iPop
Αλά Jackie Kennedy πόζαρε η Kim Kardashian για λογαριασμό του περιοδικού Interview, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φωτογραφίζεται η Kim έχοντας μαζί της την μικρή North, η οποία πήρε το ρόλο της Πρώτης Κόρης, σε μια αποτυχημένη -αν κρίνουμε απ’ τις αντιδράσεις και τα σχόλια- προσπάθεια να θυμίσει κάτι από Jackie Kennedy.

“You can say a lot of things about me, but you cannot say I don’t work

hard. I don’t sing. I don’t dance. I don’t act. But I am not lazy.” @kimkardashian talks to @janetmock for her September cover story. @stevenkleinstudio

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on Aug 28, 2017 at 9:04am PDT

Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian δεν χρειάστηκε να γδυθεί για να προκαλέσει και να κάνει όλα τα social media να μιλάνε γι’ αυτήν.

Με όλο το concept της φωτογράφισης να θυμίζει την Jackie Kennedy, πολλοί έκαναν λόγο για «ιεροσυλία».

She’s underestimated, misunderstood, and undeniably fascinating. We’re sure you’ve heard the name @kimkardashian before. @stevenkleinstudio

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on Aug 28, 2017 at 8:51am PDT

«Από πότε η Jackie είναι ισοδύναμη με την Kim;» σχολιάζει ο ένας, ενώ ένας άλλος γράφει «Η Jackie ήταν αριστοκρατική και χαριτωμένη ενώ η Kim οπωσδήποτε όχι».

«Μεγάλη ασέβεια για την Jackie. Πώς μπορεί κάποιος να συγκρίνει αυτές τις δύο; Η μια είχε στιλ, επίπεδο και χάρη. Η άλλη είναι εγωκεντρική και απλά ένας δυσάρεστος άνθρωπος» σχολιάζει ένας χρήστης στο Instagram.

Οι χρήστες επιτέθηκαν και στο ίδιο το περιοδικό που τόλμησε να την κάνει να μοιάζει με την Jackie και την φωτογράφισε με αυτόν τον τρόπο, «είναι ντροπή» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

The post Η Kim Kardashian ποζάρει αλά Jackie Kennedy και προκαλεί… | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα