Η Isabella Rossellini γίνεται ξανά η μούσα της Lancôme

19:53 8/3/2016 - Πηγή: iPop

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Η διάσημη ηθοποιός Isabella Rossellini και η εταιρεία Lancôme, ξαναπιάνουν το νήμα της υπέροχης κοινής τους ιστορίας, που ξεκίνησε το 1983, με την ίδια να γίνεται για ακόμα μια φορά, η γυναίκα σύμβολο της θηλυκότητας!

Η 63χρονη σήμερα Isabella Rossellini, συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τον οίκο Lancôme και γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών και αρωμάτων. Μια πρέσβειρα ομορφιάς και γοητείας σε συνεχή βάση, η οποία θα

μοιράζεται τα μυστικά της, καθώς και την άποψή της για την αυθεντική ομορφιά.

Η Isabella Rossellini και η Lancôme συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1983 όταν εκείνη στα 31 της τότε χρόνια, έγινε το πρόσωπο της Lancôme, διακηρύσσοντας τις αξίες της διάσημης εταιρείας καλλυντικών, με το δικό της μοναδικό, ασύγκριτα μοντέρνο και θηλυκό τρόπο.

Η Isabella Rossellini, σε δηλώσεις της για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας υπογραμμίζει: «Με πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα για την επιστροφή μου στη Lancôme. Η συνεργασία μας σήμαινε πολλά για μένα στη ζωή μου. Το να συνεχίσω με γεμίζει με τεράστια χαρά και μεγάλες προσδοκίες. Επίσης γνωρίζω καλά ότι αυτή η απόφαση με ξεπερνά: είναι μία σαφής ένδειξη της Lancôme ότι αγκαλιάζει και τιμά όλες τις γυναίκες».

The post Η Isabella Rossellini γίνεται ξανά η μούσα της Lancôme appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα