Η Hilary Duff έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί τα πιο γλυκά νέα

15:47 25/10/2020 - Πηγή: iPop

Η Hilary Duff ανακοίνωσε τα πιο γλυκά νέα μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με το σύζυγό της Μatthew Koma. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε το πιο τρυφερό video που θα δεις σήμερα!

Η Hilary Duff
ανακοίνωσε τα πιο γλυκά νέα μέσα από μία ανάρτηση

Η οικογένεια της πανέμορφης Hilarey Duff μεγαλώνει και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους followers της στο Instagram ποζάροντας αγκαλιά με τον αγαπημένο της και χαϊδεύοντας τη μεγάλη κοιλίτσα της! Το νέο μέλος της οικογένειας θα τους κάνει μία ισχυρή πεντάδα εφόσον είναι το τρίτο παιδί που περιμένουν.

Η 33χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον μουσικό, Μatthew Koma, με τον οποίο η κοινή τους πορεία ξεκίνησε το 2017 και παντρεύτηκαν τον Δεκέμβρη του 2019. Μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Banks Violet, τον Ιούνιο του 2018. Η Hilary Duff έχει ακόμη έναν γιο, τον 8 ετών Luca από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Mike Comrie.

Η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά:

Μεγαλώνουμε!!! Κυρίως εγώ

View this post on Instagram

We are growing!!! Mostly me …

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Oct 24, 2020 at 8:28am PDT

H Hilary Duff θυμίζουμε ότι έγινε γνωστή σε μικρή ηλικία, από την τηλεοπτική σειρά Lizzie McGuire (2001-04).

Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο χαρούμενοι και ερωτευμένοι και να έρθει με το καλό το νέο μέλος της μεγάλης τους οικογένειας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Hilary Duff έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί τα πιο γλυκά νέα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα