Η Ashley Graham έγινε μανούλα και το ανακοίνωσε μ’ αυτό τον τρόπο!

09:30 21/1/2020 - Πηγή: iPop

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ashley Graham, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Justin Ervin. Η ανάρτηση του μοντέλου με την οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Ashley Graham και Justin Ervin υποδέχθηκαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους με τρομερή χαρά και το ανακοίνωσαν μέσω ενός story στο Instagram.

Το
story της Ashley Graham:

Συγκεκριμένα, η Ashley, η οποία ανυπομονούσε να κρατήσει στα χέρια της το μωράκι της και δεν σταμάτησε να το επικοινωνεί με τον κόσμο στα social media, ανέβασε ένα story, με το οποίο έκανε γνωστό πως ο γιος της γεννήθηκε το Σάββατο και ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους:

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, οι ζωές μας άλλαξαν προς το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξή σας σ’ αυτή την απίστευτη στιγμή. 18/1/2020

Το φύλο του μωρού, το είχε αποκαλύψει η ίδια στο σόου της Ellen DeGeneres. «Αγόρι! Θα αποκτήσω αγόρι. Θα γίνω αγορομάνα», είχε πει.

Όπως έχει δηλώσει το μοντέλο, πολλές φορές επικοινωνούσε συνέχεια την πορεία της εγκυμοσύνης της στα social media καθώς συχνά δεν ένιωθε καλα με το σώμα της κι ήθελε να εμπνεύσει άλλες γυναίκες που την παρακολουθούν, αλλά και να γεμίσει κι εκείνη δύναμη από αυτές.

View this post on Instagram

beside myself with excitement to meet you, lil man

Keywords
Τυχαία Θέματα