«Έχω κάνει τα πάντα»: Η Jennifer Aniston νίκησε τη συνήθεια της υπνοβασίας – Τώρα παλεύει με την αϋπνία

11:46 18/4/2022 - Πηγή: iPop

«Για πάρα πολύ καιρό, το να πάω για ύπνο έμοιαζε σχεδόν σαν να περπατάω πάνω σε μία ασταθή σανίδα», κάπως έτσι ξεκίνησε τη συνέντευξή της η Jennifer Aniston στο People και αποκάλυψε ότι υποφέρει από διαταραχές ύπνου.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός αντιμετωπίζει χρόνια, ακόμα και δεκαετίες, προβλήματα ύπνου, από αϋπνία μέχρι υπνοβασία και άγχος και όλα αυτά της προκαλούν φόβο τις ώρες της νύχτας.

Η φάση έγινε cringe

και η Jennifer Aniston έζησε την πιο αμήχανη συνέντευξη της ζωής της

Η Jennifer Aniston μιλά ανοιχτά για τις διαταραχές ύπνου που αντιμετωπίζει

«Νομίζω ότι ξεκίνησε κάπου στα 30 μου ή ακόμα και νωρίτερα, απλά όταν είσαι τόσο νέος δεν παρατηρείς τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου επειδή νιώθεις τόσο ανίκητος», αποκάλυψε η Aniston. «Ξεκίνησε ως κάτι που απλώς δεχόμουν και μετά ξαφνικά συνειδητοποίησα τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου και πώς επηρεάζει την ημέρα και τη δουλειά μου, τη λειτουργία του μυαλού μου και τη σωματική μου διάπλαση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Όπως αποκαλύπτει η Jennifer Aniston προσπαθούσε να κοιμηθεί και κατέληγε να παρακολουθεί το ρολόι με τις ώρες. Κατέληγε απλά να σκέφτεται πόση ώρα έχει περάσει από τη στιγμή που ξάπλωσε και πόση ώρα ύπνου έχει χάσει. «Όσο περισσότερο ανησυχώ για αυτό, τόσο πιο δύσκολο είναι να κοιμηθώ», λέει.

Επιπλέον, αναφέρει πως ανά διαστήματα έκανε ακόμη και υπνοβασία, αλλά ευτυχώς σταμάτησε, από όσο ξέρει.

«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει, μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά;»: Η Jennifer Aniston μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την πλήγωσαν

«Ήταν γνωστό ότι έκανα κάτι τέτοιο. Με ξύπνησαν οι συναγερμοί του σπιτιού μου κάποια στιγμή. Και δεν νομίζω ότι το κάνω πια», τονίζει η Jennifer.

Jennifer Aniston Reveals She Used To Sleepwalk & Suffers From Insomnia Since 30#JenniferAniston #Hollywood #Actor #koimoi https://t.co/HEPin8Yd6G

— Koimoi.com (@Koimoi) April 17, 2022

Αφού παρατηρούσε ότι το πρόβλημά της συνεχίζεται για χρόνια, αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. «Ήταν το τελευταίο πράγμα στη λίστα με τις προτεραιότητες μου, αλλά δεν άντεχα άλλο. Είναι πραγματικά δύσκολο να τηρήσεις τους τρεις πυλώνες που αφορούν την υγεία σου, τη διατροφή, την άσκηση και τον ύπνο. Εάν δεν μπορείς πραγματικά να ασκηθείς και δεν μπορείς να φας σωστά, ούτε να κοιμηθείς, τότε το σώμα σου δε θα λειτουργεί σωστά μέσα στην ημέρα».

Σχετικά με όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της μετά από τις θεραπείες, αναφέρει: «Κατέληξα να παλεύω με την αϋπνία μου διαρκώς. Πλέον, έχω βρει μια ρουτίνα που με βοηθά να χαλαρώνω. Δίνω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω γιόγκα. Επίσης, ποτέ δεν παίρνω το τηλέφωνό μου στο υπνοδωμάτιο. Την έχω καταργήσει αυτή την κακιά συνήθεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Επιπλέον, η Jennifer Aniston έχει λάβει μέρος σε μια νέα καμπάνια, Seize the Night and Day, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν νέα και συμβουλές για την αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με τον ύπνο τους.

Η Jennifer Aniston αποχαιρέτησε το 2021 με ένα σπαγγάτο πάνω σε ψηλοτάκουνα κι ένα συγκινητικό βίντεο από προσωπικές της στιγμές

Η μόνη συνήθεια που δεν σκοπεύει να αλλάξει γιατί τη χαλαρώνει πιο πολύ απ’ όλα, είναι να κοιμάται στο κρεβάτι αγκαλιά με τα τρία της σκυλιά!

Jennifer Aniston must have her dogs in her bed – even though she's battled with insomnia for decades.https://t.co/kVg0Ogfqwi

Metro (@MetroUK) April 17, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Έχω κάνει τα πάντα»: Η Jennifer Aniston νίκησε τη συνήθεια της υπνοβασίας – Τώρα παλεύει με την αϋπνία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα