Διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

14:27 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Διακόπηκε για δεύτερη φορά την Τετάρτη η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στην οποία κατηγορούμενοι είναι οι Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης.

Η δίκη να θυμίσουμε, πως πραγματοποιείται, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Αίτημα για αναβολή της δίκης κατατέθηκε εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, από τον συνήγορο της Νίκο Κωνσταντόπουλο, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή.

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

και μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του η οποία αδυνατεί να προσέλθει να καταθέσει σ’ αυτή τη φάση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Κορκονέα, ο Αλέξης Κούγιας, στην επιχειρηματολογία του έδειξε την αντίθεση του στην αναβολή της δίκης και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς όπως τόνισε ο πελάτης του παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού.

Από την πλευρά του ο Θ. Καραΐσκος, ο οποίος υπερασπίζεται τον κ. Σαραλιώτη που έχει αποφυλακιστεί συνηγόρησε στο αίτημα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την αναβολή της υπόθεσης.

Το δικαστήριο απέρριψε μεν το αίτημα της αναβολής, αλλά διέκοψε για να συνεχίσει τις 23 Δεκεμβρίου.

Έξω από το Εφετείο της Λαμίας τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και οι έλεγχοι ήταν σχολαστικοί για όλους όσους προσέγγιζαν το κτίριο του εφετείου της Λαμίας.

The post Διεκόπη για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα