Διαφορετικοί κοιλιακοί για καλύτερα αποτελέσματα! | Videos

12:20 14/10/2019 - Πηγή: iPop
| Videos

Οι κοιλιακοί για ορισμένους είναι η καλύτερη άσκηση, αφού πρέπει να ξαπλώσεις σε ένα στρώμα για να τους κάνεις. Πλέον, όμως, μπήκαν στο πρόγραμμά μας… οι κοιλιακοί στα όρθια και είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!

Οι κοιλιακοί είναι σχεδόν απαραίτητοι αν θέλεις να χάσεις το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς που μόνο εύκολο δεν είναι και να σφίξεις.  Οι κοιλιακοί στα όρθια, όμως, έχουν καλύτερα αποτελέσματα και είναι πιο δυναμικοί. Δεδομένου ότι γυμνάζεσαι κατά της βαρύτητας, πρέπει να βάλεις στο «παιχνίδι» τους κοιλιακούς σε άλλο επίπεδο για να κάνεις τις

ασκήσεις χωρίς να…. πέσεις! Θα βελτιωθεί έτσι και η ισορροπία σου.

Οι κοιλιακοί στα όρθια θα δυναμώσουν τη σπονδυλική σου στήλη και θα αποφύγεις τους πόνους στον αυχένα. Είσαι έτοιμη να δούμε μερικές ασκήσεις;

Κοιλιακοί στα όρθια

Κοιλιακοί και πόδια… ψηλά

Κάθισε όρθια και τοποθέτησε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου, τους αγκώνες προς τα έξω και τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων.

Προσπάθησε να φέρεις το δεξί αγκώνα στο αριστερό γόνατο, σηκώνοντας τα γόνατα. Δοκίμασε κι από την άλλη πλευρά και επανάλαβε ξανά για όσο περισσότερο μπορείς.

Dumbell

Ξεκίνα σε μια χαλαρή θέση με τα δύο σου γόνατα λυγισμένα. Πάρε με τα δύο σου χέρια ένα βαράκι, φρόντισε το στήθος να δείχνει προς τα κάτω και στρίψε προς την αντίθετη πλευρά, φέρνοντας το στήθος και τα χέρια προς τα πάνω με μια γρήγορη κίνηση.

Επέστρεψε στην αρχική θέση και επανάλαβε.

Απλοί… κοιλιακοί

Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και γυρισμένα 45 μοίρες. Άφησε το αριστερό σου χέρι στο εσωτερικό του αριστερού σου ποδιού ενώ σηκώνεις το δεξί σου χέρι.

Πίεσε όσο πιο πολύ μπορείς και επανάλαβε!

Περιστροφές με μια μπάλα

Σε αυτήν την άσκηση πρέπει να έχεις τα πόδια σου ανοιχτά, περίπου στο άνοιγμα των ώμων και τα πόδια λίγο λυγισμένα.

Κράτα μια μπάλα με τα δύο σου χέρια μπροστά από το στήθος και κάνε μικρές περιστροφές. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, σφίξε γλουτούς και κοιλιά να έχει αποτέλεσμα η άσκηση.

Photo: unsplash/mr lee

Το άρθρο Διαφορετικοί κοιλιακοί για καλύτερα αποτελέσματα! | Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα