«Δεν συγχωρώ, ούτε ξεχνώ»: Η πρώτη αντίδραση Assange μετά την απόσυρση των κατηγοριών

16:33 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί οι σουηδικές Αρχές ν’ αποφάσισαν μετά από επτά ολόκληρα χρόνια ν’ αποσύρουν τις κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του WikiLeaks, Julian Assange, για βιασμό, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πως δεν συγχωρεί, ούτε ξεχνάει, σε μια πρώτη του αντίδραση μέσω Τwitter.

«Ήμουν υπό κράτηση για 7 χρόνια, ενώ τα παιδιά μου μεγάλωσαν και το όνομά μου συκοφαντήθηκε. Δεν συγχωρώ, ούτε ξεχνώ», έγραψε ο Julian Assange στο Twitter.

lang="en" dir="ltr">Detained for 7 years without charge by while my children grew up and my name was slandered. I do not forgive or forget.

— Julian Assange (@JulianAssange) May 19, 2017

Ο Assange πρόκειται να προχωρήσει σε δημόσια δήλωση αργότερα μέσα στην ημέρα μετά την απόφαση των Σουηδών εισαγγελέων ν’ αποσύρουν τις κατηγορίες εναντίον του.

«Η εισαγγελέας Marianne Ny αποφάσισε σήμερα να διακόψει την προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό ενάντια στον Julian Assange», ανέφερε η εισαγγελία της Σουηδίας σε δήλωση την Παρασκευή.

Αίτηση του Εκουαδόρ προς την βρετανική Κυβέρνηση

Η κυβέρνηση του Ισημερινού ζήτησε από τη Βρετανία να δώσει στον ιδρυτή του WikiLeaks Julian Assange ένα ασφαλές πέρασμα στη χώρα της Νότιας Αμερικής για να λάβει άσυλο.

Η Theresa May, ωστόσο, τονίζει ότι οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη σύλληψη του ιδρυτή της WikiLeaks Julian Assange είναι «επιχειρησιακό θέμα» για την αστυνομία.

Photo: Reuters

The post «Δεν συγχωρώ, ούτε ξεχνώ»: Η πρώτη αντίδραση Assange μετά την απόσυρση των κατηγοριών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop
Δεν, Assange,den, Assange