Από το The Bachelor στο Battle of the Couples. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση

12:34 18/1/2021 - Πηγή: iPop

Το The Bachelor τελείωσε, όμως ο εργένης του ριάλιτι που μόνο εργένης δεν είναι πλέον, μας τραβάει και πάλι τα βλέμματα, αφού θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Battle of the Couples. Τι θα κάνει εκεί;

Αν αναρωτιέσαι αν θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Battle of the Couples, τότε σου έχουμε την απάντηση. Ναι, θα βρίσκεται στο ριάλιτι και είναι επίσημο! Όμως, όχι όπως νομίζεις. Μέχρι στιγμής είχε ακουστεί πως θα βρίσκεται μαζί με τη

Νικολέτα ως ένα από τα ζευγάρια στο νέο πρότζεκτ του Alpha. Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν, αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του Battle of the Couples.

«Το Τhe Battle of the Couples έρχεται και παρουσιαστής θα είναι και επισήμως ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους που είναι να φύγουν ενωμένοι, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας. Με ποια εμπόδια θα έρθουν αντιμέτωπα τα ζευγάρια; Πώς θα διαχειριστούν τον ανταγωνισμό και τις εκρήξεις που προκύπτουν όταν η σχέση γίνει πεδίο μάχης; Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα; » αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Όσα θες να ξέρεις για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα και τονίζοντας πως δεν περίμενε να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, γι’ αυτό και ανυπομονεί να ξεκινήσει. «Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον Alpha γι’ αυτήν την πρόταση. Ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν ότι μπορώ να φέρω εις πέρας ένα τέτοιο project. Το real estate είναι κάτι που το δουλεύω τα τελευταία 5-6 χρόνια αθόρυβα και ταπεινά και δε θα ήθελα να το…πετάξω. Και πάλι καλά, βρήκα μια κοινή φόρμουλα με τους ανθρώπους του καναλιού ώστε να μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δύο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνέχισε μιλώντας για τα ζευγάρια του ριάλιτι και για τη συνεργασία του με τη Σάσα Σταμάτη.

Θα με δείτε και στην τελετή των βραχιολιών, που είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή του show. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα έρθουν ζευγάρια από όλη την Ελλάδα με διαφορετικό background. Είναι ζευγάρια που θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη σχέση και τον έρωτά τους. Αλλά μπαίνουν στο παιχνίδι με έναν κοινό σκοπό. Θα δούμε πολλά να συμβαίνουν στην αρένα. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Θα ταυτιστούμε με αυτά τα ζευγάρια. Με τη Σάσα Σταμάτη έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν τα έχουμε πει από κοντά. Θα δούμε πολλά πράγματα. Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Δες όλα όσα είπε ο ίδιος για το νέο του ξεκίνημα:

Τι είναι το Battle of the Couples;

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη! 

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.  Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Από το The Bachelor στο Battle of the Couples. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα