Απ’ το μπαλέτο έως το hip-hop,γυμνάσου χορεύοντας με τα 10 καλύτερα κανάλια στο Youtube ανάλογα με τα γούστα σου!

13:24 19/10/2020 - Πηγή: iPop

Από το μπαλέτο μέχρι τη ζούμπα, υπάρχουν ένα σωρό κανάλια στο Youtube με χορό, ανάλογα με τα γούστα σου κι εμείς διαλέξαμε τα 10 καλύτερα, ώστε να γυμναστείς χορεύοντας με τον καλύτερο τρόπο!

Σου αρέσει ο χορός; Θες, όμως, και να γυμνάζεσαι αποτελεσματικά; Τρόπος υπάρχει φυσικά και μπορείς να τον κάνεις πράξη σπίτι σου κιόλας. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από καλή διάθεση και όρεξη για χορό, και όχι οποιονδήποτε χορό, αλλά τον χορό που εσύ προτιμάς.

Γυμναστική και χορός γίνονται ένα μέσα από αυτά τα 10 κανάλια στο Youtube με χορό που θα σε κάνουν να παρτάρεις, γυμνάζοντας συγχρόνως το σώμα σου αποτελεσματικά.

Με αυτούς τους χορούς θα κάψεις τις περισσότερες θερμίδες!

Τα καλύτερα κανάλια στο Youtube με χορό Για τους λάτρεις του Afrobeats – Afrifitness

Αν το “Already” της Beyonce και το “Drogba (Joanna)” του Afro B είναι ήδη στο playlist σου, τότε θα λατρέψεις αυτές τις προπονήσεις, εμπνευσμένες από το Afrobeat. Το κανάλι με το όνομα Afrifitness συγχωνεύει αφρικανικές τεχνικές χορού σε προγράμματα γυμναστικής για όλο το σώμα, ενώ διαθέτει επίσης βίντεο για την τόνωση συγκεκριμένων περιοχών, όπως οι κοιλιακοί και οι μηροί.

Για όσους δεν έχουν πολύ χώρο στο σπίτι – MadFit

Έχεις μικρό χώρο και δεν θες να ενοχλείς τους γείτονές σου; Η Maddie Lymburner του MadFit δημιουργεί προπονήσεις στο σπίτι που έχουν σχεδιαστεί με άτομα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης. Οι προπονήσεις της είναι γρήγορες, από 15 έως 30 λεπτά και θα χορέψεις ποπ μουσικές επιτυχίες που πιθανόν να θες και να τραγουδήσεις.

Για τους λάτρεις του Bollywood – Dhruvi Shah Dance

Το κανάλι Dhruvi Shah Dance έχει συγκεντρώσει περίπου 17 εκατομμύρια προβολές από ανθρώπους που θέλουν να κάψουν θερμίδες μέσω από χορογραφίες του Bollywood. Τι χρειάζεται να κάνεις εσύ; Γρήγορες κινήσεις με τα πόδια και τα χέρια σου στο ρυθμό της μουσικής. Αλλά επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πάρε μια γεύση για το τι σε περιμένει.

Για όσους αγαπούν το μπαλέτο – Lazy Dancer Tips

Ακόμα κι αν δεν είσαι πρίμα μπαλαρίνα μπορείς να ακολουθήσεις αυτή τη γυμναστική αρκετά αποτελεσματικά, αν αγαπάς το μπαλέτο κι έχεις μια ιδέα από τις κινήσεις που έχει. Η Alessia Lugoboni, μια επαγγελματίας μπαλαρίνα, σου δίνει όλα τα tips που χρειάζεσαι και σε κάνει να θες να γνωρίσεις λίγο παραπάνω το μπαλέτο μαζί της.

Όλες οι αλλαγές που προκαλεί στο σώμα σου ο χορός!

Για τους λάτρεις της ZumbaZumba France By Alix

Με τα βίντεο της Alix, μπορεί ουσιαστικά να είσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, νοητικά όμως βρίσκεσαι σε κλαμπ ή κάποιο πάρτυ και χορεύεις για ώρα. Πρόκειται για προπονήσεις, βασισμένες σε βιντεάκια, 3 λεπτών περίπου, και μάλιστα υψηλής έντασης.

Για αυτούς που προτιμούν το Barre – DanceFIT University

Το κανάλι αυτό από την Jessica Hoogendyk με ασκήσεις εμπνευσμένες από το barre και τη zumba και τη μουσική να καλύπτει όλα τα είδη από ποπ έως bachata, σε κάνει να θες αμέσως να χορέψεις. Διαθέτει, επίσης, μαθήματα και για τους πιο προχωρημένους που θέλουν να μάθουν μερικές κινήσεις χορού.

Αν λατρεύεις να μαθαίνεις χορογραφίες – The Fitness Marshall

Ο Caleb Marshall, γνωστός και ως Fitness Marshall, δημιουργεί πρωτότυπες χορογραφίες για τις κορυφαίες μουσικές επιτυχίες του σήμερα που ακούς όλη μέρα στο ραδιόφωνο. Επίσης, κάθε βίντεο έχει προθέρμανση, κύρια προπόνηση και αποθεραπεία.

Για τους Λατίνους χορευτές – Salsation Fitness

Μήπως οι λάτιν χοροί είναι αυτοί που προτιμάς; Ετοίμασε τους γοφούς σου για πολύ χορό, αφού βρήκαμε το κανάλι στο Youtube που θα αγαπήσεις. Χόρεψε σε λάτιν ρυθμούς, κάνοντας κινήσεις που βασίζονται στους λάτιν χορούς που αγαπάς.

Για αυτούς που προτιμούν το Dance Cardio Fitness – 305 Fitness

Από hip-hop έως reggaeton θα χορέψεις λες κι είσαι σε πάρτυ και η μουσική θα σε συνεπάρει, ενώ θα γυμνάζεσαι παράλληλα χωρίς να το καταλάβεις και τόσο. Εντάξει, ίσως και να το καταλάβεις, όμως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Για αυτούς που θέλουν ένα κίνητρο παραπάνω – The Studio By Jamie Kinkeade

Αν δεν ξέρεις ποιο είδος χορού σου αρέσει και θες ένα κίνητρο παραπάνω για να χορέψεις και να γυμναστείς, τότε σου έχουμε το κανάλι που σου χρειάζεται. Εκτός από τις προπονήσεις ολόκληρου του σώματος, το κανάλι Studio by Jamie Kinkeade διαθέτει ασκήσεις για συγκεκριμένους μυς που έχουν σχεδιαστεί για να τονώνουν τα χέρια, τους κοιλιακούς και τα πόδια. Το καλύτερο; Μπορεί να πρόκειται για όχι και τόσο απλές ασκήσεις, όμως οι εκπαιδευτές θα σε κρατήσουν με τον ενθουσιασμό τους και τα λόγια ενθάρρυνσης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απ’ το μπαλέτο έως το hip-hop,γυμνάσου χορεύοντας με τα 10 καλύτερα κανάλια στο Youtube ανάλογα με τα γούστα σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα