Πυρά Ρέντσι κατά Γερμανίας και Αυστρίας

18:54 1/5/2016 - Πηγή: iPop

Τις ανησυχίες του για τις γερμανικές τράπεζες εξέφρασε ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, λέγοντας μάλιστα πως αν ήταν Γερμανός θα ανησυχούσε για τις τράπεζες της χώρας, κάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο επίθεση στη Γερμανία και τονίζοντας πως η Ιταλία δεν παίρνει πλέον μαθήματα από τη Γερμανία.

«Aν ήμουν ο διοικητής της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας θα ανησυχούσα για τις γερμανικές τράπεζες. Η περίοδος κατά την οποία μας έδιναν μαθήματα τελείωσε. Ο Γερμανός διοικητής διέθεσε 247 δισεκατομμύρια ευρώ και εύχομαι να είναι αρκετά για τις τράπεζές τους. Ο διοικητής έχει τόσα προβλήματα με τα οποία να ασχοληθεί. Όσο λιγότερο ασχολείται με την Ιταλία, τόσο καλύτερα», είπε συγκεκριμένα ο Ιταλός Πρωθυπουργός.

Σχετικά με την ανύψωση φράχτη στα σύνορα Αυστρίας- Ιταλίας, ο κ. Ρέντσι είπε πως πρόκειται για προπαγάνδα. «Συνεχίζουν μια επικοινωνιακή εκστρατεία – διότι δεν κάνουν τίποτα το συγκεκριμένο – λόγω του ό,τι βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο. Η Ιταλία διαθέτει επιτέλους κυβερνητική σταθερότητα και αυτό μας επιτρέπει να εισακουσθούμε σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό».

The post Πυρά Ρέντσι κατά Γερμανίας και Αυστρίας appeared first on iPop.

Keywords