Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα

14:21 25/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο Άγγελος Μπράτης καλεσμένος στην εκπομπή Dot έδωσε μια ειλικρινή, απολαυστική συνέντευξη στο ατελιέ του, όπου μίλησε για όλα και μας άφησε να μπούμε για λίγο στον κόσμο του.

Σχετικά με τον όρο “Bratis Girl”, ο Άγγελος Μπράτης εξήγησε πως πρόκειται για το attitude κι όχι για το size μοντέλου.

Είναι ανεξάρτητη, περνάς ωραία με τα ρούχα σου, είσαι πιο απελευθερωμένη, δεν υπάρχει κάτι να ντρέπεσαι, άνετη σεξουαλικότητα

Αναφορικά με την μέχρι στιγμής εμπειρία του στην τηλεόραση μέσα απ’ το GNTM, ο σχεδιαστής είπε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ τον εαυτό του στην τηλεόραση μέχρι να του κάνει την πρόταση η Βίκυ Καγιά ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να κάνει καριέρα στην τηλεόραση.

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να είμαι στην τηλεόραση. Μου το πρότεινε η φίλη μου η Βίκυ να πάω σε ένα δοκιμαστικό, πήγα για πλάκα. Δεν γνώριζα το GNTM. Δεν ήξερα καν περί τίνος πρόκειται. Δεν έχω σκοπό να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Ενώ είμαι κοινωνικός, δεν ήμουν ποτέ τόσο ανοιχτός με την δουλειά μου, με την προσωπικότητα μου. Στην τηλεόραση βλέπει κάποιος μια εικόνα, δεν βλέπει αυτό που είσαι, βλέπει αυτό που θέλει να είσαι. Είμαι οικείος, αλλά έχω και μια απόσταση

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής, ο οποίος πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε το ατελιέ του στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, τα οποία τα πέρασε στην επαρχία και μίλησε για το γεγονός ότι ένιωθε διαφορετικός, αλλά δεν ήθελε να μοιάσει με κάποιον άλλον, ενώ εξήγησε και το γιατί είχε μιλήσει στο GNTM για το bullying:

Μεγάλωσα στην επαρχία και ήταν ασφυκτικά. Ένιωθα διαφορετικός, αλλά δεν ήθελα να μοιάζω με κάποιον. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα περάσει bullying και στο GNTM μίλησα αυθόρμητα γι’ αυτό. Από τότε παίρνω πολλά μηνύματα από νεαρά παιδιά που ζουν στην επαρχία. Πρέπει να πάψουμε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε με τους άλλους και με το τι κάνουν

Ο Μπράτης μας σύστησε τη μητέρα του και συγκινήθηκε!

Όσον αφορά το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media, ο Άγγελος Μπράτης είπε πως δεν μοιράζεται λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής γι’ αυτό και κανείς δεν ξέρει τίποτα, ενώ σχολίασε πως επειδή είναι άντρας gay τα media δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τα προσωπικά του κι έτσι δεν έχει χάσει καθόλου την ιδιωτικότητά του.

Όπως είπε, και είναι μια αλήθεια στην Ελλάδα, εάν ήταν με κάποια κοπέλα, θα είχαν ψάξει όλοι να βρουν τα πάντα, αλλά τώρα δεν ασχολούνται μαζί του γιατί “φοβούνται ότι θα χάσουν κανένα πελατάκι, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει”. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του!

Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου και έτσι κανείς δεν τα ξέρει. Φοβήθηκα ότι με την τηλεόραση θα χάσω την ιδιωτικότητα μου, αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άνδρας και gay δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα, αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει ήδη την κοπέλα μου, ενώ αν ήμουν γυναίκα θα είχαν βρει τα πάντα. Δεν ασχολούνται μαζί μου γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν κανένα πελατάκι, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή

Αναφορικά με τα σχόλια που δέχεται στα social media, τόνισε πως δεν τον νοιάζει τι γράφεται για εκείνον. «Από μικρός ποτέ δεν ήμουν αρεστός σε όλους. Δεν περιμένω από σένα να με προσδιορίσω, εγώ ξέρω τι είμαι».

Όλα όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης:

Δες ακόμα:

Το κάστινγκ που πέρασε ο Σκουλός για να μπει στο GNTM και η κόντρα με τους κριτές!

Το άρθρο Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα