Αναβολή πήρε η δίκη του άντρα που μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας

18:52 30/8/2017 - Πηγή: iPop
Αναβολή για τις 8 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη του 35χρονου πρώην συμβασιούχου που επιτέθηκε με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, μέσα στο δημαρχείο.

Το δικαστήριο έκρινε αναγκαία την κατάθεση του θύματος προκειμένου να εξακριβωθεί η νοητική κατάσταση του κατηγορουμένου την ώρα της επίθεσης. Καθώς ο κ. Τσουκαλάς νοσηλεύεται, δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Σεπτεμβρίου προκειμένου να μπορεί να παραστεί και να καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα ισχυριστεί ότι πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια και δεν είχε προσωπικό πρόβλημα με τον

δήμαρχο Ελευσίνας αλλά η επίθεση έγινε σε μια στιγμή παροξυσμού.

Πάντως, η πρόεδρος του Μονομελούς Αυτοφώρου τον προέτρεψε μέχρι τη δίκη να έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα, ενώ το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έγινε δεκτό.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Η εισαγγελέας του Μονομελούς Αυτοφώρου υπέβαλε αίτημα να διαβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα για να μετατραπεί η κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.

The post Αναβολή πήρε η δίκη του άντρα που μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα