Αν ο καλός σου ζητήσει να κάνεις κάτι απ’ αυτά, τότε μάλλον πρέπει να σταματήσει να είναι ο καλός σου!

20:17 19/6/2017 - Πηγή: iPop

Σε μια σχέση με πολλές χαρούμενες, γεμάτες ένταση κι έρωτα στιγμές, και ειδικά στην αρχή ενός love story, συνηθίζουμε να μην βλέπουμε ή να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε ανησυχητικές συμπεριφορές του συντρόφου μας. Μερικές φορές, όμως, αργούμε πολύ να συνειδητοποιήσουμε ότι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας παρεμβαίνει ανεξέλεγκτα στη ζωή μας κι εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει!

Επειδή αυτά τα σημάδια, όμως, δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν, το iPop.gr σου λέει ποια πράγματα

εάν ο καλός σου ζητήσει να κάνεις, τότε μάλλον πρέπει να σταματήσει να είναι ο καλός σου!

Ν’ αλλάξεις το στιλ σου

Είναι σημαντικό να θέλεις ο σύντροφός σου να σε θεωρεί ελκυστική, όμως, αν έχεις καμπύλες και σου λέει ότι θα ήσουν πιο όμορφη με σώμα σαν της Kate Moss, τότε απλά θέλει ν’ αλλάξει αυτό το οποίο είσαι! Έχει νόημα να κάθεσαι μ’ έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να σε κάνει όπως έχει ιδανικά εκείνος στο μυαλό του και δεν εκτιμάει αυτό που είσαι εσύ;

Να ξεκόψεις από φίλους ή/και οικογένεια

iSTOCK

Ένας άνδρας ο οποίος πάντα βρίσκει κάτι λάθος στις παρέες σου και προσπαθεί να σε απομακρύνει απ’ την οικογένειά σου, δεν έχει καμία θέση στη ζωή σου. Αν ο καλός σου ζηλεύει τον χρόνο που περνάς με την οικογένεια ή τους φίλους σου, δεν είναι χαριτωμένο, αλλά είναι μια προειδοποίηση για τη συμπεριφορά που μπορεί να έχει στο μέλλον αναφορικά με τη σχέση σου με τους αγαπημένους σου!

Να εισβάλλει σ’ όλες τις απόρρητες πληροφορίες σου

Συμπεριλαμβανομένων των κωδικών σου στα social media και των pin σου στις κάρτες σου! Εάν με τον καιρό αποφασίσεις ΕΣΥ ότι έχεις την άνεση να πάει στην τράπεζα αντί για σένα, τότε αυτό είναι κάτι το οποίο θα το κερδίσει στην πορεία και ΠΟΤΕ δεν θα στο ζητήσει ο ίδιος! Καλή η σχέση, αλλά και η ιδιωτικότητα δεν πρέπει να καταπατείται!

Photo: MIXMIKE/GETTY IMAGES

The post Αν ο καλός σου ζητήσει να κάνεις κάτι απ’ αυτά, τότε μάλλον πρέπει να σταματήσει να είναι ο καλός σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα