Άλλη μία εντυπωσιακή έναρξη για το J2US – Οι εμφανίσεις των ζευγαριών, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και η αποχώρηση

12:05 22/11/2020 - Πηγή: iPop

Ακόμα ένα live του αγαπημένου σόου J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 21/11/2020, με τους διαγωνιζόμενους να καταλαμβάνουν το stage με ωραίες ερμηνείες. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή έναρξη στο J2US και άφησε το κοινό άναυδο κάνοντας ακόμα μία εντυπωσιακή αποκάλυψη on stage.

Η εντυπωσιακή έναρξη στο J2US

Το

προηγούμενο Σάββατο είδαμε το Νίκο Κοκλώνη να κατεβαίνει από την οροφή και μας εντυπωσίασε, αυτή τη φορά βγήκε μέσα από μία αιγυπτιακή πυραμίδα ύστερα από ακόμα μία εκπληκτική χορογραφία του Τάσου Ξιαρχό.

Ποιο είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα τα ζευγάρια του σόου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ωστόσο δύο εξ αυτών δεν άφησαν ικανοποιημένη την κριτική επιτροπή με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν την πιο χαμηλή βαθμολογία. Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Παρθένα Χοροζίδου με το Χρήστο Χολίδη, ενώ το δεύτερο ο Αντώνης Λουδάρος με την Πέννυ Μπαλτατζή. Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης με τελευταία ερμηνεία τους να είναι το τραγούδι “Το δίκιο μου”, σε ερμηνεία Γιώτας Νέγκα, μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

Ο Σταμάτης Φασουλής συγκεκριμένα έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σκηνική παρουσία του ζευγαριού λέγοντας χαρακτηριστικά:

Μου φάνηκε αντιαισθητικό όλο αυτό, όχι τόσο για τον κύριο Χολίδη όσο για την κολαρίνα που φόρεσε εδώ κι έγινε ένα πράγμα τετράγωνο. Είναι μια αντίθεση που υπάρχει στο ζευγάρι το νόημα του τραγουδιού

Οι ερμηνείες των ζευγαριών

Ο Αντώνης Λουδάρος με την Πέννυ Μπαλτατζή ερμήνευσαν το τραγούδι “Σ’ έχω κάνει θεό” και τελικά παρέμειναν στο J2US.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ερμήνευσε με τον Γιάννη Αθητάκη το τραγούδι “Εκατομμύρια” της Άννας Βίσση και η έκπληξη της βραδιάς ήταν το μήνυμα που ανταπέδωσαν οι δύο ταλαντούχες γυναίκες μεταξύ τους. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε ότι της αρέσει και την αγαπάει την Άννα Βίσση στο Νίκο Κοκλώνη κι εκείνος της μετέφερε το μήνυμα της Βίσση στο οποίο ευχαριστούσε τη Ζωζώ για όλα όσα έχει δώσει στον καλλιτεχνικό χώρο, τονίζοντας πόσο την αγαπάει.

Η Josephine με το Νάσο Παπαργυρόπουλο ερμήνευσαν Δέσποινα Βανδή, στο τραγούδι “Κατάλληλες προϋποθέσεις”

Η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής ερμήνευσαν το “Καραμέλα” της Φουρέιρα

Ο Θανάσης Πασσάς και η Γωγώ Τσαμπά ερμήνευσαν το “Φίλα Με” του Σταμάτη Κραουνάκη

Η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης ερμήνευσαν το “Σε θέλω με θέλεις” σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος ερμήνευσαν το “Γιαγιά και Παππούς”

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο Γιώργος Τσαλίκης ερμήνευσαν το “DjaDja”

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης ερμήνευσαν το “Jailhouse Rock”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ηλίας Βρεττός ερμήνευσαν το “Θα εκραγώ”

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ερμήνευσαν το “Η Σουλτάνα η Φωφώ”

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το δικό της σχόλιο για τη σκηνική τους παρουσία λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν ξέρω αν φταίει η Έφη που δεν ήσασταν συντονισμένοι αλλά φταίει σίγουρα για το μαλλί που φέρει σήμερα. Ποιος σε χτένισε; Τραγικό λάθος. Είναι ότι έβγαλες όλο το άχτι στο μαλλί της Έφης για τις πρόβες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ωστόσο ο οποίος και τη χτένισε, είχε αντίθετη άποψη και θεώρησε ότι με αυτό το ξεμαλλιασμένο στυλ ανέδειξε την ομορφιά της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άλλη μία εντυπωσιακή έναρξη για το J2US – Οι εμφανίσεις των ζευγαριών, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και η αποχώρηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα