Αίθριος ο καιρός- Πτώση της θερμοκρασίας

07:59 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη, σε ολόκληρη την χώρα, με την θερμοκρασία, ωστόσο, να παρουσιάζει πτώση.

Αναλυτικότερα:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος

καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις τόπους περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Photo: Panoramio

The post Αίθριος ο καιρός- Πτώση της θερμοκρασίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα