Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο κακό που θα δούμε στο φινάλε της σεζόν

14:48 18/5/2021 - Πηγή: iPop

Το φινάλε της σεζόν των Άγριων Μελισσών θα έρθει με τον κύκλο αίματος και εκδίκησης να κορυφώνεται. Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, θα συμβεί κάτι πολύ κακό και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα. Οι σκηνές μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και για τους τηλεθεατές.

Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας, η Μυρσίνη θα μάθει τα πάντα για τη νύχτα του φόνου του γιου της, του Σέργιου.

Μαθαίνει ότι δεν έκανε το έγκλημα μόνο η Ελένη, αλλά ότι ήταν μαζί και οι δύο αδελφές της, η Ασημίνα και η Δρόσω. Η Μυρσίνη παθαίνει παροξυσμό και σκέφτεται μόνο ένα πράγμα, πώς θα πάρει εκδίκηση, πώς θα τις καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Μάταια προσπαθούν τα δύο της παιδιά να την μεταπείσουν, να της αλλάξουν γνώμη, να το αφήσει στην άκρη. Το τελευταίο βράδυ, στο φινάλε της σεζόν των Άγριων Μελισσών, θα δούμε την Ελένη με την Ασημίνα, την Δρόσω, τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων.

Άγριες Μέλισσες: Οι κηδείες που θα δούμε στο φινάλε της 2ης σεζόν

Κι εκεί είναι η στιγμή που θα συμβεί κάτι πολύ κακό. Η επόμενη μέρα θα τα βρει όλα διαλυμένα και κάπως έτσι θα κλείσει αυτός ο κύκλος και θα προετοιμαστούμε για την 3η σεζόν!

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος είχαν αποκαλύψει ότι θα δούμε τρεις κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Ο εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν. Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά. Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο κακό που θα δούμε στο φινάλε της σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα