Αγαπάς τα ταξίδια αλλά θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Βρήκαμε τους top 5 προορισμούς που είναι πιο εντυπωσιακοί τη νύχτα!

16:21 28/1/2022 - Πηγή: iPop

Μερικοί άνθρωποι είναι πρωινοί τύποι, ενώ άλλοι αγαπούν τη νύχτα, όπως ακριβώς κι εγώ! Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, έχεις σκεφτεί ποτέ να προγραμματίσεις διακοπές, αλλά να εξερευνήσεις το νέο περιβάλλον το οποίο επισκέπτεσαι το βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες; Λοιπόν, θα έπρεπε και στο λέω με σιγουριά!

Αμέτρητοι προορισμοί και δραστηριότητες λάμπουν, κυριολεκτικά, τη νύχτα. Μια παραλία που λαμπυρίζει, για παράδειγμα, σου δίνεται η ευκαιρία να τη θαυμάσεις μόνο όταν δύει ο ήλιος. Μπορείς ακόμη και να κάνεις μια επική πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Yosemite το απόγευμα, τότε η αίσθηση

περιπέτειας φτάνει στα ύψη! 

Από περιπέτειες που αυξάνουν την αδρεναλίνη, λοιπόν, μέχρι τρομακτικές περιηγήσεις με φαντάσματα, συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο και ανακάλυψε 5 προορισμούς που είναι πιο εντυπωσιακοί τη νύχτα!

Πρώτη φορά ταξίδι στο εξωτερικό: Με ποιους προορισμούς να αρχίσω;

Μάθε ποιοι είναι οι 5 προορισμοί που είναι πιο όμορφοι τη νύχτα!Θαύμασε το Βόρειο Σέλας (Fairbanks, Αλάσκα)

Το να ατενίζεις την ομορφιά και την μεγαλειότητα του Βόρειου Σέλας κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας σχεδόν κάθε ταξιδιώτη. Είναι επίσης μια δραστηριότητα που είναι δυνατή αποκλειστικά τη νύχτα, καθώς θα χρειαστείς απόλυτο σκοτάδι για να δεις τα πολύχρωμα ουράνια σώματα να χορεύουν στον ουρανό. Το Βόρειο Σέλας είναι ορατό σε ένα μεγάλο μέρος της Σκανδιναβίας από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάρτιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Northern Lights Photography (@northernlightspictures)

Νυχτερινές καταδύσεις (Key Largo, Φλόριντα)

Το να εξερευνήσεις τον εκπληκτικό κόσμο που υπάρχει κάτω από τα κύματα είναι πραγματικά υπέροχο, αλλά επειδή πολλά συναρπαστικά θαλάσσια πλάσματα είναι νυκτόβια, η κατάδυση του Upper Keys National Sanctuary τη νύχτα παρέχει την ευκαιρία να δεις πλάσματα που δε θα έβλεπες υπό άλλες συνθήκες. Κολύμπησε πάνω από καρχαρίες, χέλια, καλαμάρια και χταπόδια! Θα ξετρελαθείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafhan Ahmed | Maldives (@raffrafey)

Δες τη λάμψη πάνω από τον κρατήρα U Halema “UMA” (Χαβάη)

Το να μένεις έξω σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα στις διακοπές δεν είναι απαραίτητα μία συνήθεια που θα ενθουσιάσει κάθε ταξιδιώτη. Εξάλλου, πολλοί πάνε διακοπές για να ξεκουραστούν και να ευχαριστηθούν τον ύπνο. Ωστόσο, σε διαβεβαιώνω ότι αξίζει να χάσεις μερικές ώρες ξεκούρασης για να δεις τη λάμψη από τον κρατήρα U Halema “UMA” στο Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων της Χαβάη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hawaii Volcanoes National Park (@hawaii.volcanoes.national.park)

Aπό εξωτικά νησιά, μέχρι δάση αυτοί είναι οι top 10 πιο cool προορισμοί που πρέπει να επισκεφτείς τα επόμενα 10 χρόνια

Δες την παραλία Holbox (Νησί Holbox, Μεξικό)

Ίσως αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να υπάρχει μία τέτοια παραλία. Η παραλία Holbox, λοιπόν, που βρίσκεται σε ένα μικρό νησί στη βόρεια ακτή της χερσονήσου Γιουκατάν του Μεξικού, είναι γεμάτη φυτοπλαγκτόν που λάμπουν στο σκοτάδι και κολυμπούν εκεί τριγύρω, ενώ παράλληλα εκπέμπουν ένα υπέροχο μπλε φως. Είναι τόσο όμορφο, που απλά θα χρειαστείς λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερή είσαι που ζεις σε αυτόν τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nature| Nature awareness (@natureforyou_official)

Νυχτερινό σκι (Κολοράντο)

Το Κολοράντο υπερηφανεύεται για το καλύτερο σκι και σνόουμπορντ και καλά κάνει! Πολλοί από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς του, από το Keystone Resort μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο Steamboat, προσφέρουν επίσης μία εξαιρετική εμπειρία! Σου δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τις τεράστιες πίστες κάτω από τα αστέρια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ski Civetta | Ski Area (@skicivetta)

Βρήκαμε τις πιο μαγικές λιμνοθάλασσες στον κόσμο και σε καλούν να τις επισκεφτείς ακόμα και τον χειμώνα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αγαπάς τα ταξίδια αλλά θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Βρήκαμε τους top 5 προορισμούς που είναι πιο εντυπωσιακοί τη νύχτα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα