Αυτό το σκυλάκι συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά για τον πιο γλυκό λόγο

13:01 21/4/2017 - Πηγή: iPop

Είμαστε όλοι, λίγο πολύ επιφυλακτικοί με τα chihuahua. Δες τα και πες μας, δεν σε ενοχλεί απίστευτα αυτό το γάβγισμα τους που δεν σταματάει ποτέ; Ένα μικρούλι chihuahua, το οποίο ο αξιωματούχος κάλεσε Nigel, «συνελήφθη» στη βόρεια Ιρλανδία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 19 Απριλίου, αφού έδειξε ορισμένα «σοβαρά ζητήματα θυμού», ενώ περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους.


Σε ένα ξεκαρδιστικό δημοσίευμα στο Facebook, οι αρχές που εργάζονται στο Craigavon ​​έγραψαν:

Στη συνέχεια συνελήφθη

για πεζοπορία, ασταμάτητη νευρική συμπεριφορά και 2 απειλές στην αστυνομία. Έχει σοβαρά ζητήματα θυμού. Ο Nigel είναι ένας θυμωμένος άνθρωπος και είναι σοβαρά αντι-αστυνομικός!

Μάλλον φαίνεται ότι ο Nigel τους χρωστάει μία συγνώμη!

Διαβάστε την δημοσίευση των αρχών στο Facebook

To ξέραμε ότι τα Chihuahua είναι διαβολικά, τώρα το λέει και η αστυνομία!

Απ’ ό,τι φαίνεται οι αρχές έκαναν το συγκεκριμένο δημοσίευμα για να προειδοποιήσουν τον κόσμο, καθώς ο Nigel βρέθηκε χωρίς κολάρο οπότε λογικά θα χάθηκε από κάποιον.

Συνεχίζουν στο δημοσίευμα οι αρχές:

Παρακαλώ … βρείτε τον ιδιοκτήτη του. Μου αρέσουν τα δάχτυλά μου και δεν φαντάζομαι τις πιθανότητές τους αν μείνει εδώ μια άλλη νύχτα. Αυτή τη στιγμή κοιμάται στο σακάκι μου, το οποίο έχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να με αφήσει να πάρω πίσω. Με την ευκαιρία, σε αυτή τη φωτογραφία βρίσκεται στη θέση του οδηγού. Στο κάθισμά μου, δηλαδή. Με έβγαλε από το περιπολικό!!

Ευτυχώς, ο Nigel δεν κάθεται στο κάθισμα του οδηγού πια, καθώς ο ιδιοκτήτης του έφτασε λίγο αργότερα για να τον γυρίσει στο σπίτι.

Επίσης, προς απογοήτευση των αρχών, από αποκαλύφθηκε ότι το όνομα του σκύλου είναι στην πραγματικότητα Simba, και όχι Nigel.

Οι Αρχές συνέχισαν, λέγοντας:

Καλα ΝΕΑ! Ο Nigel, γνωστός και ως Simba, έχει φύγει και είναι στο σπίτι. Simba. Χμμμ. Σίγουρα δεν αισθάνθηκε την αγάπη μας απόψε. Ευχαριστώ για τα shares. Το Facebook κερδίζει και πάλι.

The post Αυτό το σκυλάκι συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά για τον πιο γλυκό λόγο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα