Αυτά τα κουρέματα είναι τα απόλυτα ανοιξιάτικα trends για να ανανεώσεις το look σου

13:15 30/4/2022 - Πηγή: iPop

Καθώς ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι πλησιάζει η ανανεωμένη διάθεσή μας ζητά μια αλλαγή! Και τι πιο σύνηθες από το να ξεκινήσεις με τα μαλλιά σου. Εάν έχεις βαρεθεί το κλασσικό σου κούρεμα ή ό,τι άλλο έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα αυτή η άνοιξη έρχεται με διαφορετικές ιδέες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Εδώ είναι μερικές φρέσκες ιδέες για κουρέματα για να υιοθετήσεις

το δικό σου αγαπημένο.

Τα 3 haircuts που αγαπούν οι Γαλλίδες και εμείς μαζί τους!

Ιδέες για κουρέματα που θα σε ανανεώσουν αυτήν την άνοιξη

Octopus

Το κούρεμα του χταποδιού είναι ένα μοντέρνο στυλ το οποίο έχει κατακτήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ονομαστεί έτσι λόγω της πληθώρας των ασταθών στρωμάτων, που λέγεται ότι μοιάζουν με πλοκάμια χταποδιού. Είναι μια πιο μοντέρνα εκδοχή του shag, με πιο κοντές στρώσεις σε όλο το μπροστινό μέρος και πιο μακριές στρώσεις πίσω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosser Hairdressing (@rosserhairdressing)

Bottleneck bangs

Πιο κοντά στο κέντρο και μακρύτερα στα πλάγια, τα bottleneck bangs είναι η νεότερη έκδοση των curtain bangs με μια ακόμη πιο θηλυκή αίσθηση. Μπορούν να προστεθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε κούρεμα, λειτουργούν καλά σε όλες τις υφές μαλλιών και θέλουν λιγότερη συντήρηση σε σύγκριση με την φράντζα. Ιδανικά, τα bottleneck bangs θα πρέπει να ξεκινούν περίπου στο ίδιο μήκος με την άκρη των φρυδιών και σταδιακά να στρέφονται προς τα κάτω για να φτάσουν στο ίδιο ύψος με τα ζυγωματικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Smith (@tomsmithhd)

Αυτό το look είναι ιδανικό για όσους έχουν φυσικά κυματιστά μαλλιά με μέτρια πυκνότητα. Είναι κατάλληλο για μια εύκολη εμφάνιση καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλείψετε τα βρεγμένα μαλλιά με ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού για να αναζωογονήσεις και να απογειώσεις τη φυσική υφή ώστε να φαίνεται υπέροχο στεγνωμένο στον αέρα. Ζήτησε από τον κομμωτή σου κοντές έως μεσαίες στρώσεις που ξεκινούν γύρω από τα ζυγωματικά και απαλές άκρες. Όπως το κούρεμα ενός μήκους, αυτό επιτυγχάνεται εύκολα σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, προσθέτοντας πολλή κίνηση αν έχεις μακριά μαλλιά, αλλά και προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον σε πιο κοντές κοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asbury Park Salon (@lockandshade)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά τα κουρέματα είναι τα απόλυτα ανοιξιάτικα trends για να ανανεώσεις το look σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτά,afta