Αυτά πρέπει να κάνεις όταν αρχίσεις να ξαναβγαίνεις μετά από χωρισμό

13:05 26/6/2020 - Πηγή: iPop

Είχες μια μακροχρόνια σχέση και χώρισες πριν λίγο καιρό ή ήσουν σε ένα γάμο και μόλις χώρισες; Φυσικά δεν μπορούμε να κρίνουμε το πότε θα αρχίσεις ξανά τα ραντεβουδάκια αλλά αυτό που μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά, είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξεις όταν θα είσαι και πάλι στη φάση να βγεις ραντεβού μετά από χωρισμό.

Αυτά πρέπει να κάνεις όταν αρχίσεις να ξαναβγαίνεις μετά από χωρισμόΈνα ραντεβού δε σημαίνει σχέση

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι κάποιος που βγαίνει πρώτο

ραντεβού, δεν σημαίνει ότι θέλει να βγει και δεύτερο -πόσο μάλλον ότι θα σου υποσχεθεί αιώνια αφοσίωση και θα βγάλει από την τσέπη του ένα μονόπετρο! Επειδή εσύ απλά θέλεις και δεύτερο, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Μην απογοητευτείς αν το άτομο που μόλις βγήκατε, δεν σου ξαναστείλει να βρεθείτε και εξαφανιστεί. Γι’ αυτό ακριβώς είναι τα ραντεβού: για να γίνει μια πρώτη γνωριμία και να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον. Μην δίνεις περισσότερη σημασία στα πρώτα ραντεβού. Απλά προχώρα στο επόμενο άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάς να σέβεσαι τον εαυτό σου

Πήγαινέ το σιγά σιγά όταν πρόκειται να μοιραστείς προσωπικές πληροφορίες σε ένα ραντεβού. Σεβάσου τον εαυτό και δημιούργησε ένα μυστήριο γύρω από εσένα. Δεν είναι ανάγκη να αποκαλύψεις την παραμικρή πληροφορία για τη ζωή την πρώτη φορά που θα βγείτε. Να το κάνεις μόνο όταν είσαι τελείως σίγουρη ότι το άτομο που έχεις απέναντί σου αξίζει να ακούσει αυτά που έχεις να του πεις. Και φυσικά ποτέ πριν δεις την προθυμία στο βλέμμα του να ακούσει και να μοιραστεί.

Δοκίμασε κάτι καινούριο

Μην κλείνεις τον εαυτό σου σε ένα συγκεκριμένο τύπο άντρα που έχεις στο μυαλό σου. Άνοιξε το μυαλό και διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Μπορεί ο άντρας που θα σε εντυπωσιάσει να μην έχει καμία σχέση με τον τύπο που έχεις συνηθίσει να βγαίνεις μέχρι στιγμής. Μην μείνεις έκπληκτη όταν θα ερωτευτείς κεραυνοβόλα κάποιον που παλιότερα ούτε που θα πρόσεχες.

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη του φλερτ

Τίποτα δεν είναι πιο διασκεδαστικό από το παιχνίδι του φλερτ. Το να είσαι παιχνιδιάρα θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι γοητευτική και ευχάριστη και πάνω από όλα ζωντανή. Στη αρχή κράτα το μυαλό σου στη στιγμή και όχι στο μακροπρόθεσμο στόχο του να ερωτευτείς.  Αυτό θα έρθει στη συνέχεια. Η αρχή θέλει πάντα παιχνίδι και έντονη ερωτική διάθεση. Ντύσου με αυτοπεποίθηση και ξεκίνα σήμερα το παιχνίδι του φλερτ.

Να είσαι ο εαυτός σου

Επειδή μπορεί ο πρώην σου να μην εκτίμησε ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξεις για να αρέσεις στις καινούριες υποψήφιες σχέσεις σου. Αυτό που ο πρώην σου έβρισκε βαρετό και εκνευριστικό, μπορεί ο καινούριος να το θεωρεί το πιο ακαταμάχητο στοιχείο σου. Μην ξεχνάς επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό να δείξεις από την αρχή τον αληθινό σου χαρακτήρα και να μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τον άλλον με ψέματα. Εάν το μεταξύ σας τελικά λειτουργήσει, δεν νομίζω να θέλει ο καλός σου να δει ένα πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε στην αρχή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

4 φράσεις που πρέπει να πεις στον εαυτό σου πριν αποφασίσεις να χωρίσεις

Photo: Alice Donovan Rouse/ Unsplash

Το άρθρο Αυτά πρέπει να κάνεις όταν αρχίσεις να ξαναβγαίνεις μετά από χωρισμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα