Αυτά που θα τον κάνουν να παραμιλάει στο κρεβάτι!

20:10 20/3/2017 - Πηγή: iPop

Φυσικά στην πρόταση του τίτλου χωράει ένα «πιθανότατα» γιατί κάθε άνδρας είναι διαφορετικός και φθάνει στην κορύφωση με τον δικό του τρόπο. Εάν, όμως, προσπαθείς να φέρεις τον καλό σου κοντά στο να ζήσει «εκστατικές» στιγμές χωρίς να τον φθάσεις απευθείας στην κορύφωση και «χαλάσει το πάρτι», τότε οι παρακάτω τεχνικές αποτελούν εγγύηση!

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου και μόνο

Η αίσθηση της γλώσσας σου πάνω του θα τον κάνουν να ζήσει στιγμές πανικού, με την καλή έννοια φυσικά, χωρίς, ωστόσο, να τον φθάσει πολύ γρήγορα στην κορύφωση, κάτι το οποίο φυσικά δεν είναι σκοπός σου όταν μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι!

Μασάζ

Η αίσθηση του γυμνού σου σώματος πάνω στο δικό του σε συνδυασμό με σένα να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου στο μασάζ, θα τον κάνει να ερεθιστεί και να περιμένει εναγωνίως την επόμενή σου κίνηση. Ωστόσο, φυσικά ένα μασάζ δεν θα τον φέρει από μόνο του σε οργασμό, επομένως πετυχαίνεις τον σκοπό σου!

Κατέβα λίγο πιο κάτω

Μην μένεις μόνο ψηλά, κατέβα λίγο πιο κάτω κι ασχολήσου και με άλλες περιοχές των γεννητικών του οργάνων, εκτός απ’ το πέος του. Θα τον τρελάνεις και τον κάνεις να αδημονεί για τη συνέχεια!

Μην ξεχνάς τις άλλες ερωτογενείς ζώνες του

Ένας άνδρας, όπως και κάθε γυναίκα, έχει πολλές ερωτογενείς ζώνες, εκτός απ’ τα γεννητικά του όργανα. Ασχολήσου με το λαιμό, το στέρνο, τις θηλές του και φίλησε τον με πάθος, απογειώνοντάς τον και προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος για τη συνέχεια της πράξης.

The post Αυτά που θα τον κάνουν να παραμιλάει στο κρεβάτι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα