“The Greek Summer State of Mind”: Το μήνυμα του ελληνικού τουρισμού (Video)

10:47 5/6/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν απ’ τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ η φετινή χρονιά θεωρείται ιδανική για να επισκεφτεί κάποιος τη χώρα μας. Ούσα μια απ’ τις χώρες με τα λιγότερα κρούσματα στην Ευρώπη και με την διαχείριση της κατάστασης ν’ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση, η Ελλάδα θεωρείται ένας ασφαλής, ειδυλλιακός προορισμός για το Καλοκαίρι

2020. Και το μήνυμα του ελληνικού τουρισμού φέτος είναι: “The Greek Summer State of Mind”.

Το ελληνικό Καλοκαίρι είναι μια ολόκληρη ιδέα, εκτός απ’ τον Ήλιο και τη Θάλασσα. Έτσι, το συγκεκριμένο μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό.

Η καμπάνια επικοινωνίας της Ελλάδας για τον τουρισμό παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Πρωθυπουργού, της ηγεσίας του τουρισμού, αλλά και φορέων του κλάδου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού, εξηγώντας το σκεπτικό πίσω απ’ την καμπάνια, η Ελλάδα ανοίγει την αγκαλιά της να υποδεχτεί τους επισκέπτες της με κανόνες και ασφάλεια.

Η καμπάνια αποτελεί συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και την Marketing Greece.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, απ’ την πλευρά της σημείωσε ότι η καμπάνια σχεδιάστηκε μ’ ένα μήνυμα λιτό και απέριττο, σεμνό και με μέτρο γεμάτο με συναίσθηση. Σε ένα πλάνο 40 δευτερολέπτων χωράνε όλα τα παραπάνω, όπως είπε.

Ο Στηβ Βρανάκης, ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης, τόνισε ότι η παρούσα επιμήκυνση στοχεύει μεταξύ άλλων στην διεύρυνση της σεζόν.

Η ταινία Endless Greek Summer αποτελεί το πρώτο video της καμπάνιας, ενώ παράλληλα δημιουργείται και η ελληνική εκδοχή της ταινίας με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού. Η δυνατότητα προσαρμογής της ταινίας σε νέα δεδομένα, στην πιθανή αλλαγή κλίματος τις επόμενες εβδομάδες αλλά και στην ανάγκη για διεύρυνση της σεζόν, προσδίδουν στην καμπάνια ευελιξία και ανάπτυξη γρήγορων αντανακλαστικών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου την viral πλατφόρμα που προωθούσε την Ελλάδα μέσα στην καραντίνα:

Η φανταστική πρωτοβουλία «Greece From Home» και τα συγχαρητήρια του Bill Gates

Το άρθρο “The Greek Summer State of Mind”: Το μήνυμα του ελληνικού τουρισμού (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα