Sneakers PlayStation x Nike ή αλλιώς πώς μοιάζει ο έρωτας με την πρώτη ματιά!

09:00 7/5/2021 - Πηγή: iPop

Η κυκλοφορία των νέων sneakers PlayStation x Nike PG 5 είναι γεγονός και οι φανς της τελευταίας κονσόλας της Sony θα μπορούν πολύ σύντομα να τα προμηθευτούν. Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε γι’ αυτά.

Πρόκειται για τα νέα PG 5 που είδαμε πρόσφατα να φοράει στο παρκέ ο Paul George των Los Angeles Clippers, ο οποίος εκτός από κορυφαίος παίκτης του NBA είναι γνωστός και για την αγάπη του για τις κονσόλες, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα Nike του εμπνέονται από το PlayStation. Συγκεκριμένα, το 2018 με τη δική του συμβολή είχαν κυκλοφορήσει και τα PlayStation x Nike PG 2.

Τώρα, τα νέα αθλητικά του George εμπνέονται από το PlayStation 5 και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους, η Nike και η Sony συνεργάστηκαν προκειμένου να σχεδιάσουν αυτά τα Nike PG 5 ακόμη και πριν την κυκλοφορία της κονσόλας. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, στα συγκεκριμένα αθλητικά κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού, μαύρου και μπλε ακριβώς όπως και στο PlayStation 5, ενώ βλέπουμε σε αυτά το λογότυπο και των δύο brands.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για τα sneakers PlayStation x Nike στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Sneakers PlayStation x Nike ή αλλιώς πώς μοιάζει ο έρωτας με την πρώτη ματιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα