Park your cinema: Ο Σεπτέμβριος κλείνει με θερινό σινεμά στο ΚΠΙΣΝ! Οι τελευταίες προβολές

16:00 16/9/2020 - Πηγή: iPop

Για ακόμα μια χρονιά, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν θερινό σινεμά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το οποίο ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών. Το πρόγραμμα του Park your cinema τον Σεπτέμβριο κλείνει με τις τελευταίες προβολές του Σαββατοκύριακου κι ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου.

Οι προβολές του θερινού σινεμά γίνονται στο Ξέφωτο, η είσοδος είναι δωρεάν, όμως, πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, επομένως θα πρέπει ο καθένας μας να δείξει υπευθυνότητα.

Όπως ενημερώνει το ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου αριθμού των επισκεπτών που επιτρέπονται στο Ξέφωτο, θα χρειαστεί να ακυρωθεί η προβολή.

Οι παιδικές προβολές ολοκληρώνονται με το Frozen ενώ οι μεγάλοι την Κυριακή 20/9 θα μπορέσουν να απολαύσουν τη μοναδική ταινία La Dolce Vita του 1960.

Το πρόγραμμα του Park your cinema τον Σεπτέμβριο:

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, 20.30, Ξέφωτο 

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ / FROZEN (2013)

Η νεαρή πριγκίπισσα Elsa, την ημέρα της στέψης της σε βασίλισσα, απελευθερώνει άθελά της την εκ γενετής ικανότητα που έχει να ελέγχει το χιόνι και βυθίζει το βασίλειό της σε αιώνιο χειμώνα. Η μικρότερη αδελφή της, Anna, πρέπει τώρα να αναλάβει δράση, έχοντας τη βοήθεια ενός ντόπιου βουνίσιου, του παιχνιδιάρικου τάρανδού του κι ενός μαγικού χιονάνθρωπου! Το Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας του 2014, δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις. Τα παιδιά ξέρουν ακόμη και τα τραγούδια της απ’ έξω κι ανακατωτά.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, 20.30, Ξέφωτο

ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ / LA DOLCE VITA (1960)

Έργα και ημέρες ενός δημοσιογράφου στα πρόθυρα της υπαρξιακής κρίσης, διχασμένου ανάμεσα στη μεγάλη ζωή της νυχτερινής Ρώμης του ’60 και της μιζέριας του μικροαστικού συζυγικού βίου. Ο Federico Fellini δεν επικοινωνεί πια με την αθώα επίδραση του νεορεαλισμού και ο κινηματογράφος κερδίζει έναν μεγάλο δημιουργό, ο οποίος με τη σειρά του συναντά τον ιδανικό ερμηνευτή στο πρόσωπο του Marcello Mastroianni. Η αποδοχή είναι καθολική, το έργο κερδίζει τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών του 1960 και δύο χρόνια αργότερα ο Fellini είναι υποψήφιος για Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας και πρωτότυπου σεναρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου αριθμού των επισκεπτών που επιτρέπονται στο Ξέφωτο, θα χρειαστεί να ακυρωθεί η προβολή. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τη μάσκα σου!

Πού φοράμε μάσκα και μέχρι πότε; Αναλυτικά όσα ισχύουν στην Αττική

Το άρθρο Park your cinema: Ο Σεπτέμβριος κλείνει με θερινό σινεμά στο ΚΠΙΣΝ! Οι τελευταίες προβολές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Park, Σεπτέμβριος, ΚΠΙΣΝ,Park, septemvrios, kpisn