O Phelps έχασε για δύο δευτερόλεπτα απ’ τον λευκό καρχαρία, όμως, ο αγώνας ήταν μια απάτη! | Video

09:47 24/7/2017 - Πηγή: iPop

Εξοργισμένος είναι ο κόσμος με τον αγώνα του Phelps κόντρα σ’ έναν λευκό καρχαρία! Η κόντρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη της κολύμβησης μ’ έναν λευκό καρχαρία μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής απ’ το Discovery Channel. Ο αγώνας είχε διαφημιστεί ως κάτι το οποίο δεν έχει επιχειρήσει ποτέ ξανά άνθρωπος.

Η ταχύτητα του Phelps δεν ήταν αρκετή ώστε να νικήσει τον λευκό καρχαρία, ο οποίος

τερμάτισε με χρόνο 36,1 δευτερόλεπτα, ενώ ο αθλητής έκανε χρόνο 38,1 δευτερόλεπτα.

Μέχρι εκεί όλα καλά, όμως όλοι μιλούν για μια απάτη καθώς ο Phelps δεν αντιμετώπισε έναν πραγματικό καρχαρία, αλλά μια προσομοίωσή του.

Ο εικονικός καρχαρίας είχε φτιαχτεί από υπολογιστή με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει επιστήμονες για την ταχύτητα που αναπτύσσει ο λευκός καρχαρίας.

Rematch? Next time..warmer water. #SW30 @Discovery @SharkWeek

— Michael Phelps (@MichaelPhelps) July 24, 2017

Στον αγώνα, ο Phelps φορούσε μονοπέδιλο που θύμιζε πτερύγιο καρχαρία κι ολόσωμο μαγιό για να γλιστρά πιο εύκολα στο νερό.

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες του Διαδικτύου απογοητεύτηκαν με τον αγώνα, κάνοντας λόγο για απάτη, με πολλούς να εκφράζουν την οργή τους μέσω social media, λέγοντας πως περίμεναν καιρό τον αγώνα και ανέμεναν να δουν τον Phelps ν’ αγωνίζεται κόντρα σ’ έναν πραγματικό καρχαρία.

Phelps Vs Shark: The Final Moment

The moment of glory for #TeamShark! Sorry, #TeamPhelps.

Posted by Shark Week on Sonntag, 23. Juli 2017

The post O Phelps έχασε για δύο δευτερόλεπτα απ’ τον λευκό καρχαρία, όμως, ο αγώνας ήταν μια απάτη! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα