MasterChef: Συνέβη πρώτη φορά! Οι νικητές τσακώθηκαν και οι ηττημένοι ήταν αγαπημένοι!

13:01 24/3/2020 - Πηγή: iPop

Μέσα σε κλίμα τεράστιας έντασης έγινε το συμβούλιο στο MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας, με την μπλε ομάδα να είναι στα μαχαίρια! Η Κατερίνα απ’ το MasterChef ήταν αρκετά ενοχλημένη με τη συμπεριφορά των συμπαικτών της και στο τέλος ήρθαν σε μεγάλη σύγκρουση. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της ηττημένης ομάδας και ποιος κέρδισε την ασυλία;

Οι κριτές ξεκίνησαν να σχολιάζουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων και η αλήθεια είναι ότι απ΄τα σχόλιά τους κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει

ποια ομάδα ήταν η νικήτρια. Σε άλλα πιάτα ήταν πιο δυνατή η μπλε ομάδα και σε άλλα η κόκκινη.

Σε γενικές γραμμές, όμως, τόσο οι κριτές όσο και οι καλεσμένοι, οι οποίοι ήταν οικογένειες προσφύγων, έμειναν ικανοποιημένοι απ’ τις γεύσεις που δοκίμασαν και τη φιλοξενία των παικτών!

Οι παίκτες της μπλε ομάδας ήρθαν αρκετές φορές σε σύγκρουση κατά τη διάρκεια της κριτικής, με τους περισσότερους να λένε πως τα γλυκά που έφτιαξε ο Σταυρής θεωρούν πως ήταν απ’ τα χειρότερα πιάτα, και τον ίδιο να αντιδρά καθώς την προηγούμενη μέρα όλοι που δοκίμασαν του είπαν τα καλύτερα λόγια.

Στην συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως νικήτρια ομάδα είναι η μπλε με σκορ 31 – 19. Παρά τη νίκη τους, ο Γιώργος και η Κατερίνα απ’ το MasterChef ήρθαν σε κόντρα, καθώς ο Γιώργος της έκανε την κίνηση “είδες που στα έλεγα” όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και η παίκτρια το εξέλαβε ως ειρωνεία.

Η Κατερίνα είπε συγκεκριμένα στις δηλώσεις της στην κάμερα: «Δε μου αρέσει η έπαρση που δείχνει ο Γιώργος. Δε σέβεται τους άλλους που έχασαν. Είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει».

Η απόφαση που πήρε η Κατερίνα απ’ το MasterChef

Οι κριτές, αλλά και η κόκκινη ομάδα είχαν μείνει άφωνοι χωρίς να μπορούν να αντιληφθούν γιατί τσακώνονται αφού κέρδισαν. Μάλιστα, σε κάποια φάση είχαν κάτσει όλοι μαζί οι παίκτες της μπλε ομάδας και η Κατερίνα ήταν μόνη της.

Ο τσακωμός είχε, όμως, και συνέχεια, με την Κατερίνα απ’ το MasterChef να αποφασίζει να μην πάει στην έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη και να επιλέγει να μείνει μόνη στο σπίτι:

Η λέξη σεβασμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Τρώνε και τα αφήνουν όλα μέσα στη μπίχλα και περιμένουν από συγκεκριμένα άτομα να καθαρίσουν. Ο Τζον είναι συνεχώς με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι. Ουρλιάζουν όλοι όλη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσεις σε αυτό το σπίτι είναι να βγεις και να στήσεις ένα κοτέτσι στην αυλή να κοιμηθείς. Ο Γιώργος είναι ένας νάρκισσος, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ένας άνθρωπος που εμένα δεν μου αρέσει. Είναι κακός άνθρωπος. Όλο αυτό που δείχνει προς τα έξω είναι ένα θέατρο

Spoiler Alert: Είναι αυτή η τελική 6άδα του MasterChef;

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η δοκιμασία ασυλίας

Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, ο Διονύσης σαν αρχηγός είχε το μειονέκτημα να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο ίδιος επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο τον Ηρακλή, αφού το πιάτο που ανέλαβε δεν πήγε καθόλου καλά στην ψηφοφορία.

Ο Δημήτρης κατάφερε απ’ άλλη να κερδίσει την ασυλία, μετά από μια έντονη δοκιμασία με κιμά και burgers!

Δες το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Δες ακόμα:

Στον αέρα το MasterChef λόγω κορονοϊού | Ενδεχόμενο διακοπής

Το άρθρο MasterChef: Συνέβη πρώτη φορά! Οι νικητές τσακώθηκαν και οι ηττημένοι ήταν αγαπημένοι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα