MasterChef: Αλλάζουν οι μέρες προβολής! Όσα έγιναν στη θρυλική δοκιμασία του τοίχου

11:47 22/4/2021 - Πηγή: iPop

Αλλάζουν οι μέρες προβολής του MasterChef λόγω του Πάσχα και πλέον θα απολαμβάνουμε τον διαγωνισμό λιγότερες ημέρες την εβδομάδα. Όσα έχουν γίνει γνωστά κι όσα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης.

Η θρυλική δοκιμασία του τοίχου επέστρεψε στο MasterChef, με τις επιλογές του Διονύση να σχολιάζονται αρνητικά. Ο Διονύσης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, μπορούσε να επιλέξει εάν θα μαγείρευε

ή όχι, καθώς ένας παίκτης θα πήγαινε στον εξώστη.

Ο ίδιος επέλεξε να μαγειρέψει αλλά και να είναι αρχηγός της κόκκινης ομάδας και ανέβασε τη Μαργαρίτα στον εξώστη, η οποία αυτόματα περνάει στην τελική 10άδα.

Οι κριτές τον ρώτησαν για την απόφασή του και ο Διονύσης απάντησε πως δεν θέλει να… χαλάσει τη φωνούλα της η Μαργαρίτα. Όμως, η παίκτρια δεν πείστηκε καθώς είπε πως θα ήθελε να πάρει μέρος στη δοκιμασία, ενώ κι άλλοι παίκτες θεώρησαν ότι ήθελε απλά να αποδυναμώσει την μπλε ομάδα.

Παράλληλα, όμως, η στρατηγική του επιβεβαιώθηκε και απ’ το γεγονός ότι όρισε αρχηγό της μπλε ομάδας τον Τζιοβάνι, ο οποίος δεν γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά και λίγο πιο πριν είχε πει πως δεν γνωρίζει καθόλου αυτή τη δοκιμασία.

O Διονύσης ως ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας και επέλεξε να έχει στην ομάδα του τους εξής παίκτες: τον Ιωάννη, τον Αλέξανδρο, τον Νίκο και την Ανούς.

Ο Τζιοβάνι είναι ο αρχηγός της μπλε ομάδας και διάλεξε τον Παναγιώτη, τον Παύλο, τη Λία και τη Μαρίνα.

Οι τρεις κριτές είπαν στους παίκτες πως θα πρέπει να φτιάξουν τρία πιάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό.

Πώς τα πήγαν οι δύο ομάδες; Ποιοι είχαν τις πιο δυνατές προσπάθειες; Αναμένεται να μάθουμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, όπου θα παρακολουθήσουμε και την χαρακτηριστική δοκιμασία ασυλίας με τα τηγανιτά αυγά!

Αλλάζουν οι μέρες προβολής του MasterChef

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Δήμητρα Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου», νέα επεισόδια του MasterChef θα δούμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00, όμως, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα επιστρέψει στη συνέχεια μετά το Πάσχα την Τετάρτη 05/05 όπως πάντα στις 21:00 και την Πέμπτη 06/05 την ίδια ώρα.

Μετά τις γιορτές θα ανακοινωθούν και οι νέες ημέρες προβολής του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος.

Πάντως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται πως σταματά το επεισόδιο του Σαββάτου καθώς επίσης και το MasterClass της Κυριακής.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον τελικό του MasterChef

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Αλλάζουν οι μέρες προβολής! Όσα έγιναν στη θρυλική δοκιμασία του τοίχου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα