Johnny Depp – Amber Heard: Με αυτό το link μπορείς να παρακολουθήσεις live την πολύκροτη δίκη

20:16 15/5/2022 - Πηγή: iPop

Η δικαστική υπόθεση μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Απριλίου και όντως μεταδίδεται τηλεοπτικά! Ναι! Μπορείς να την δεις κι εσύ! Πόσο τέλειο είναι αυτό;

Να σου υπενθυμίσουμε πως ο Johnny Depp μηνύει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, ισχυριζόμενος ότι έβλαψε τη φήμη του όταν δημοσιοποιήθηκε το άρθρο της

στην Washington Post, τον Δεκέμβριο του 2018, στο οποίο υποστήριζε ότι δέχεται ενδοοικογενειακή βία. Αν και ο Depp δεν κατονομαζόταν στο άρθρο, ισχυρίζεται στην αγωγή του ότι υπονοούσε ότι την κακοποίησε, κάτι που, όπως λέει, επηρέασε αρνητικά την καριέρα του.

Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Πού μπορείς να δεις τη ζωντανή μετάδοση της δίκης Johnny Depp;

Η ομάδα του Depp παρουσίασε πρώτα την υπόθεσή της, ενώ τις τελευταίες μέρες η ομάδα της Heard είναι αυτή που συνεχίζει με τις καταθέσεις.

Johnny Depp – Amber Heard: Οι απειλές θανάτου και τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα βίας

Ο Depp και η Heard παντρεύτηκαν το 2015, αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2016, όταν η Heard ζήτησε περιοριστικούς όρους για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του και τον κατηγόρησε ότι την κακοποίησε. Ο Depp αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και οι δυο τους διευθέτησαν το διαζύγιό εξωδικαστικά τον Αύγουστο του 2016.

Ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατέθεσε αρχικά αυτή τη μήνυση κατά της Heard για συκοφαντική δυσφήμιση τον Μάρτιο του 2019 και η δίκη ξεκίνησε επίσημα στο Fairfax της Βιρτζίνια στις 11 Απριλίου. Παρακάτω μπορείς να μάθεις με ποιον τρόπο μπορείς να παρακολουθήσεις κι εσύ την δίκη!

Johnny Depp – Amber Heard: Η σεξουαλική παρενόχληση με το μπουκάλι και οι φωτογραφίες με τις αιματηρές επιθέσεις

Μπορείς να παρακολουθήσεις τη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard διαδικτυακά στον ιστότοπο του Court TV ή μπορείς να παρακολουθήσεις τη ζωντανή ροή στο YouTube στο Law&Crime Network.

Δες την δίκη εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Johnny DeppAmber Heard: Με αυτό το link μπορείς να παρακολουθήσεις live την πολύκροτη δίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα