H Meghan Markle έχει γενέθλια! Πώς της ευχήθηκε το Παλάτι;

14:53 4/8/2020 - Πηγή: iPop

H Meghan Markle έχει γενέθλια και δέχθηκε και δημοσίως ευχές απ’ την Kate και τον William, τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, αλλά και τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

H Δούκισσα του Sussex γίνεται 39 ετών κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Καλιφόρνια με τον Πρίγκιπα Harry, τον γιο τους Archie αλλά και τη μητέρα της.

Απ’ την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η βασιλική οικογένεια στέλνει τις ευχές της στην Meghan Markle,

με πολλούς να σχολιάζουν ότι γίνεται μια “προσπάθεια να την καλοπιάσουν”.

Και οι τρεις επίσημοι λογαριασμοί των μελών της βασιλικής οικογένειας στα social media έκαναν ανάρτηση για να ευχηθούν στην Δούκισσα, η οποία έχει αποφασίσει με τον Harry να απαλλαχθούν απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα και τα πρωτόκολλα και να ζήσουν ελεύθεροι στην Αμερική.

Βλέποντας τις αναρτήσεις εμείς θα σχολιάσουμε πως δεν βλέπουμε κάποια προσπάθεια να “καλοπιάσει” η βασιλική οικογένεια την Meghan, απλώς επειδή ακριβώς μιλάμε για τη δημόσια εικόνα των μελών της, αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική που ακολουθεί πάντα: Να κάνουν δηλαδή όλοι οι λογαριασμοί μια σχετική ανάρτηση.

Δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση πως η Βασίλισσα Ελισάβετ θα επέτρεπε να δώσουν τα μέλη της οικογένειας τροφή για σχόλια, ειδικά σε μια φάση όπου τους τελευταίους μήνες η σχέση της Meghan και του Harry με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αποτελεί αγαπημένο θέμα των media.

Έτσι, λοιπόν, έκαναν όλοι την καθιερωμένη ανάρτηση, γράφοντας μια απλή, λιτή ευχή προς τη Δούκισσα, η οποία έφερε τα πάνω κάτω από τότε που μπήκε στη ζωή του Harry. Κάποιοι την υποστηρίζουν, άλλοι όχι, αλλά σε καμία περίπτωση η βασιλική οικογένεια δεν θα διακινδυνεύσει τη φήμη της δημοσίως. Τώρα, το τι ευχές δόθηκαν σε προσωπικό επίπεδο, και εάν δόθηκαν, δεν το γνωρίζουμε…

H Meghan Markle έχει γενέθλια και αυτές είναι οι αναρτήσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας:

View this post on Instagram

Happy Birthday to The Duchess of Sussex!

Keywords
Τυχαία Θέματα