GNTM Makeover: Άλλες το ξύρισαν…. κι άλλες έμειναν ίδιες | Video

11:24 15/10/2019 - Πηγή: iPop
| Video

Το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε, το αγαπημένο μας επεισόδιο, το GNTM Makeover πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Αλλαγές με κλάματα και γκρίνιες: Άλλες το ξύρισαν κι άλλες έμειναν ολόιδιες!

Το GNTM Makeover είναι το αγαπημένο μας, καθώς τα κορίτσια αλλάζουν κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά και σε ορισμένες πραγματικά χρειάζεται. Και η αλήθεια είναι πως μετά το makeover,

όλες ανεβαίνουν level ακόμη κι αν αρχικά δεν μπορούν να συνηθίσουν την αλλαγή… και οδύρονται!

Και πώς γίνεται να μη σου αρέσει μια αλλαγή όταν σε αναλαμβάνουν οι καλύτεροι του χώρου; Τα 20 κορίτσια βρέθηκαν μαζί με τη Βίκυ Καγιά, την Έλενα Χριστοπούλου και τους hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα, οι οποίοι και επιμελήθηκαν τα νέα looks των διαγωνιζόμενων.

Και οι αλλαγές ήταν θεαματικές για ορισμένες κοπέλες αφού οι experts είχαν μελετήσει τις γωνίες στο πρόσωπο και το χρώμα στο δέρμα για να έχουν το τέλειο κούρεμα και χρώμα για την κάθε μια.

Οι αντιδράσεις; Πολλές!

View this post on Instagram

Η @vickykaya_ μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της, σχετικά με το φετινό makeover εφοδιασμένη με πολύ θετική διάθεση. Τι λένε όμως και τα κορίτσια; @starchanneltv#StarChannelTv #GNTMgr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 14, 2019 at 12:46pm PDT

Η αναμενόμενη Σουζάνα

Γίνεται να περάσει επεισόδιο και η Σουζάνα να μην είναι γκρινιάρα, να μην κλαίει, να μην είναι ειρωνική, απρόθυμη και λιγάκι ξινή; Δεν γίνεται! Για ακόμη μια φορά η Σουζάνα έβαλε τα κλάματα, θύμωσε, νευρίασε αλλά τελικά κάθισε στην καρέκλα και δέχτηκε το κούρεμα. Ξυρισμένο και βαμμένο ξανθό!

Κι ενώ αναρωτιόμασταν πως θα είναι, τελικά μας άρεσε πολύ!

Η μεγάλη έκπληξη… η Μαρία

Κανείς δεν θα περίμενε ότι η Μαρία θα γκρίνιαζε για τα μαλλιά της. Όχι, απλά γκρίνιαξε, αλλά παραπονέθηκε και προσπαθούσε να μην κλάψει… γιατί δεν είναι και στον χαρακτήρα της.

Θεωρούσαμε πως η Μαρία θα ήταν εντάξει με την όποια αλλαγή, αλλά πέσαμε έξω. Η Μαρία ήθελε ένα πιο extreme κούρεμα, ξυρισμένο μαλλί αλλά οι ειδικοί είχαν άλλη άποψη. Τελικά, της τα κούρεμα με αφέλειες με την ίδια να μη σταματά να επιμένει πως δεν θέλει αυτό το «κοριτσίστικο» στιλ, ότι μοιάζει με την αδερφή της, ότι βαριέται να τις φτιάχνει κάθε μέρα.

Ο κόσμος της μόδας θέλει θυσίες Μαράκι, τι περίμενες;;;

Η μεγάλη αλλαγή στην Ίλντα

Μια από τις μεγάλες αλλαγές ήταν αυτή της Ίλντα. Η Ίλντα ήταν καταστανόξανθη και άλλαξε τελείως το χρώμα των μαλλιών της , χωρίς να κάνει κάποια σημαντική αλλαγή στο μήκος.

Κι αυτό επιβεβαιώνει πως το χρώμα των μαλλιών -ακόμη κι αν δεν αλλάξει το μήκος- είναι μια από τις πιο δύσκολες αλλαγές για να τη συνηθίσεις και μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές. Πάντως αυτό το υπέροχο χρώμα στα μαλλιά της πηγαίνει πολύ.

Κάνε το test για το GNTM: Πόσο αληθινή fan είσαι;;;

Ποιες ήταν οι αγαπημένες μας;

Ασφαλώς και δεν θα γινόταν να μην ξεχωρίσουμε τις αγαπημένες μας και είναι τρεις!

Εμμανουέλα, Κάτια και Χαρά! Η Εμμανουέλα κάθισε στην καρέκλα κι από τα μακριά κι αδιάφορα μαλλιά της, τα κούρεψε πολύ κοντά. Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε κι εκεί που δεν θυμόμασταν ούτε το όνομά της, έγινε από τις αγαπημένες μας.

Η Κάτια έκανε ένα κούρεμα αλά Kristen Stewart και η αλήθεια είναι πως την… ξεπέρασε! Η ίδια έμεινε πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Τέλος, το κούρεμα της Χαράς Παππά μας άρεσε γιατί είχε κάτι το chic, έγινε περισσότερο μοντέλο από μια απλή, όμορφη γυναίκα. Η ίδια βέβαια, θέλει να «ξεριζώσει» τις αφέλειες αλλά με τον καιρό μπορεί και να αλλάξει γνώμη.

Μετά τα κλάματα και τα δράματα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια και τα κορίτσια είδαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη!

Δες όλες τις αντιδράσεις σε ένα video:

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης;

View this post on Instagram

Τα κορίτσια ολοκλήρωσαν το makeover. Άραγε, είναι έτοιμες απόψε για μάθημα πασαρέλας αλλά και για δοκιμασία αποχώρησης; Θα το μάθουμε στις 21:00, στο @starchanneltv. #StarChannelTv #GNTMgr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 14, 2019 at 11:01pm PDT

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι λόγοι που η Ελευθερία απ’ το GNTM είναι μια θεότητα

Το άρθρο GNTM Makeover: Άλλες το ξύρισαν…. κι άλλες έμειναν ίδιες | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα