GNTM 4: Το μοντέλο που άφησε τον Καράβα μ’ ανοιχτό το στόμα και η wild card που χρησιμοποίησε η Ισμήνη

12:47 21/9/2021 - Πηγή: iPop

«Μπορεί να γίνει η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου», σχολίασε ο Γιώργος Καράβας, βλέποντας τη διαγωνιζόμενη Ειρήνη Λεμπέση, και μάλιστα έφτασε στο σημείο να πηγαίνει στους κριτές για να τους πει πόσο τον μάγεψε το παρουσιαστικό της.

Όπως σχολίασε ο coach του GNTM, η Ειρήνη είναι το επόμενο top model της Ελλάδας, η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου. «Δύο χρόνια που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα!!», είπε ο Γιώργος Καράβας στους τέσσερις κριτές.

Παίρνοντας 4 μεγάλα “ναι”, η Ειρήνη Λεμπέση εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι μάλιστα της έκαναν πρόταση για συνεργασία. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης ζήτησε να περπατήσει σε show του και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της είπε να πάνε μαζί στο Λος Άντζελες.

Φυσικά, όλοι ανυπομονούν να δουν την διαγωνιζόμενη στο id catwalk!

Ο Γιάννης από τη Λάρισα θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο GNTM, λέγοντας πως θέλει πολύ να «αρπάξει» την ευκαιρία, ενώ μίλησε και για τον τεράστιο αγώνα που έχει κάνει να χάσει κιλά.

Τα «ελληνικά» χαρακτηριστικά του και ο «αέρας» 90’s άρεσαν στον Άγγελο Μπράτη και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όμως η Ζενεβιέβ και ο Σκουλός είπαν πως είναι ωραίος άνδρας αλλά όχι μοντέλο. Τελικά, η Ισμήνη αποφάσισε να κάνει χρήση της wild card της κι έτσι θα τον δούμε να περπατάει στο id catwalk!

O 24χρονος Μάκης κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των κριτών και μάλιστα έκανε την Ισμήνη να δακρύσει, όταν μίλησε για την προσωπική ιστορία του.

Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα. Και εκεί έγραψα την κωμωδία “όλα ανάποδα”

Ο 24χρονος νεαρός κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές! Είναι ηθοποιός, θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας, προπονητής, ποδοσφαιριστής, αλλά και ψαράς, εντυπωσίασε τους κριτές με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του και τους καλούς του τρόπους.

Ο Μάκης τελικά πέρασε με τέσσερα “ναι”.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Super Κατερίνα, έχουν δημιουργηθεί 3 ζευγάρια μέσα στο σπίτι. «Το πρώτο ζευγάρι ξεκίνησε καθαρά για πλάκα. Το δεύτερο ζευγάρι ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Θα αρχίσουμε να τους βλέπουμε να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στις οντισιόν. Δε θα το καταλάβουμε από την αρχή ότι είναι ζευγάρι. Το τρίτο ζευγάρι δημιουργήθηκε στα 12 άτομα, αλλά μετά έσπασε. Τα άλλα ζευγάρια είναι μαζί ακόμη», είπε η Άννα Ζηρδέλη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο GNTM 4: Το μοντέλο που άφησε τον Καράβα μ’ ανοιχτό το στόμα και η wild card που χρησιμοποίησε η Ισμήνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα