Don’t Worry Darling: Το επίσημο trailer της ταινίας και ο Harry Styles πιο σέξι από ποτέ!

20:01 3/5/2022 - Πηγή: iPop

Note it: Το 2022 θα είναι η χρονιά του Harry Styles, του νέου αστέρα του κινηματογράφου!

Έχοντας επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη Σεπτεμβρίου, το Don’t Worry Darling, το ψυχολογικό θρίλερ της Olivia Wilde, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Harry Styles με την Florence Pugh, φαίνεται να είναι η ταινία της χρονιάς!

Στην ταινία της Wilde, θα είναι η τρίτη φορά που βλέπουμε τον Harry Styles στην μεγάλη οθόνη. Να σου υπενθυμίσουμε πως έχει παίξει στο Dunkirk του Christopher Nolan, στο Eternals, καθώς και στο My Policeman.

Τι είναι το Don’t Worry Darling;

Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε αποκάλυψε λίγο περισσότερα για το τι θα δούμε στην οθόνη μας. Μοιάζει να είναι ένα κομμάτι εποχής που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’60 στην Αμερική, με αρκετές σκηνές να λαμβάνουν χώρα σε μια απομονωμένη κοινότητα όπου όλα φαίνονται λίγο…άστοχα όταν συμβαίνουν. Οι άνδρες της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του Styles, εργάζονται για το project Victory, το οποίο φαινομενικά παρέχει ένα ουτοπικό επίπεδο ζωής με μια προειδοποίηση: οι γυναίκες πρέπει να μένουν στο σπίτι.

Το status quo σπάει όταν ο χαρακτήρας της Pugh «αποκαλύπτει μια ανησυχητική αλήθεια για τη φαινομενικά τέλεια ζωή της», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Παίρνουμε μια μικρή γεύση από αυτό στο trailer, καθώς τα πράγματα ξεκινούν με ένα Great Gatsy, πάρτι με σαμπάνιες και πλούσια δείπνα που εξελίσσονται με έναν ανεξήγητο τρόπο που κανείς δεν περίμενε.

Το Don’t Worry Darling πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μπορείς να δεις το trailer του Don’t Worry Darling εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Don’t Worry Darling: Το επίσημο trailer της ταινίας και ο Harry Styles πιο σέξι από ποτέ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα