Cupcakes με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο!

14:03 31/8/2019 - Πηγή: iPop

Η σοκολάτα και το φυστικοβούτυρο κάνουν ένα τέλειο συνδυασμό, ειδικά σ’ αυτή τη συνταγή με ελάχιστα υλικά! Cupcakes με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο για να καλμάρεις τις λιγούρες σου!

Προμηθεύσου τα απαραίτητα, εάν δεν τα έχεις ήδη σπίτι, και μπες στην κουζίνα γιατί αυτό το γλυκό θα το φας και θα θέλεις κι άλλο!

Τι
θα χρειαστείς για τα cupcakes με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο;

Για τα cupcakes:

375 γρ.αλεύρι380 γρ.ζάχαρη1 κ.γ.σόδα μαγειρικήΜια πρέζα αλάτιΛίγο σπορέλαιο60 γρ. κακάο2 φλιτζάνια γάλα

Για τη γέμιση:

200 γρ. ζάχαρη άχνη1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο90 γρ. βούτυρο1 βανίλια

Για το frosting:

120 γρ. βούτυρο1 1/2 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο1 βανίλια370 γρ. ζάχαρη άχνη4 κουταλιές της σούπας γάλαΠώς θα φτιάξεις τα cupcakes;Φτιάχνουμε αρχικά τη γέμιση, βάζοντας όλα τα υλικά στο μίξερ.Στη συνέχεια, βάζουμε τη γέμιση στο ψυγείο για 30 λεπτά.Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια απ’ τη γέμιση και τα βάζουμε στην κατάψυξη για ακόμα μισή ώρα.Για να φτιάξουμε τα cupcakes, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Στο μεταξύ, βάζουμε όλα τα συστατικά στο μίξερ.Βάζουμε σε φορμάκια για cupcakes το μείγμα μέχρι τη μέση και βάζουμε μέσα και ένα μπαλάκι με γέμιση.Ψήνουμε τα cupcakes για 20 λεπτά.Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά του frosting μέχρι να ομογενοποιηθούν.Αφού κρυώσουν τα cupcakes, προσθέτουμε από πάνω το frosting.Δες ακόμα:

Vegan σοκολατένια cupcakes με frosting!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Cupcakes με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα