And Just Like That…η εταιρεία Peloton φέρνει ξανά στην ζωή τον Mr. Big

18:43 13/12/2021 - Πηγή: iPop

Η διαφήμιση εταιρείας οργάνων γυμναστικής έκανε πρωταγωνιστή τον Mr Big και τον ανέστησε! Φαντάζομαι πως όλοι το ξέρουν πλέον, οπότε μπορώ να το λέω χωρίς να φοβάμαι μη σου κάνω spoiler, ο Mr. Big πέθανε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του reboot της σειράς Sex and the City, «And Just Like That». Οπότε να ξέρεις, η διαφήμιση είναι ευφυέστατη.

Η Peloton — που αντιμετωπίζει πτώση των μετοχών

της αφού το προϊόν της συνδέθηκε με τον φανταστικό θάνατο ενός αγαπημένου χαρακτήρα του Sex and the City — κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση που αναβιώνει τον χαρακτήρα ή τουλάχιστον τον ηθοποιό που τον υποδύεται. Η τιμή της μετοχής της εταιρείας έπεσε κατά 11,35% μετά την προβολή του συγκριμένου επεισοδίου.

Ο Mr. Big όχι μόνο ζει, αλλά πρωταγωνιστεί και σε διαφήμιση

Ο Ryan Reynolds, ο οποίος αφηγείται τη διαφήμιση, τη μοιράστηκε μαζί μας στο Twitter με μια προειδοποίηση “Unspoiler Alert”. Στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Chris Noth, γνωστός στο Sex and the City ως Mr. Big, ο οποίος πεθαίνει από καρδιακή προσβολή λίγο μετά την γυμναστική του με το στατικό ποδήλατο, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος που διοργάνωσε η αγαπημένη του προπονήτρια Allegra.

Η διαφήμιση δείχνει ότι ο Noth (ή ο κύριος Big;) όχι μόνο είναι ζωντανός, αλλά απολαμβάνει μια ρομαντική απόδραση με την King (ή την Allegra;). «Σε νέα ξεκινήματα», της λέει πριν ρίξει το βλέμμα του στο ποδήλατο Peloton. «Να κάνουμε άλλη βόλτα; Η ζωή είναι πολύ μικρή.»

Στη συνέχεια, η φωνή του Reynolds αναλαμβάνει να κοροϊδέψει το And Just Like That…, τη σειρά του Sex and the City που σκότωσε τον Mr. Big και εκτόξευσε την τιμή της μετοχής του Peloton.

Το κλιπ τελειώνει με τη φωνή του Ryan Reynolds, ο οποίος σημειώνει τα οφέλη της ποδηλασίας για μια υγιή καρδιά. Το ίδιο το κλιπ έχει λεζάντα «Και κάπως έτσι(And just like That)… είναι ζωντανός».

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο And Just Like That…η εταιρεία Peloton φέρνει ξανά στην ζωή τον Mr. Big εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
And Just Like That…η, Peloton, Big,And Just Like That…i, Peloton, Big