3 σημάδια ότι έχεις πάθει εμμονή με τη νέα σου σχέση

20:16 6/2/2022 - Πηγή: iPop

Είναι προφανές ότι υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ του να είσαι ερωτευμένη, να σου αρέσει κάποιος ή απλά να έχεις πάθει εμμονή μ’ έναν άνθρωπο. Ωστόσο, αυτές οι διαφορές δεν είναι πάντα ευδιάκριτες. Μήπως έχεις πάθει εμμονή με τη νέα σχέση σου; Τα παρακάτω σημάδια μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα για το τι συμβαίνει.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σχέσεις που πιστεύουν ότι βασίζονται στην αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μη υγιείς σχέσεις ή ακόμα χειρότερο για εμμονές.

Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά

μεταξύ μιας ερωτικής τρέλας και της αγάπης;

Φαινομενικά “αθώα” σημάδια που κρύβουν παγίδες για τη σχέση σου. Μην τα αγνοείς

3 σημάδια ότι έχεις πάθει εμμονή με τη νέα σχέση σου

Αφήνεις πίσω σημαντικές υποχρεώσεις σου

Αυτό περιλαμβάνει την απουσία απ’ την εργασία ή τη σχολή ή από άλλα σημαντικά ραντεβού επειδή αυτό το άτομο επικοινωνεί ξαφνικά μαζί σου την τελευταία στιγμή, θέλοντας να βγείτε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του το δικό σου πρόγραμμα.

Pexels

Χάνεις πράγματα που αγαπούσες να κάνεις

Δεν κάνεις πράγματα που λάτρευες να κάνεις μόνο και μόνο επειδή περιμένεις να δεις εάν θα σε καλέσει για να σε δει. Κακό σημάδι να περιτριγυρίζεται όλη σου η καθημερινότητα απ’ το τι θα κάνει ο σύντροφός σου.

Oι φιλίες σου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα

Όταν έχεις εμμονή με κάποιον με τον οποίο βγαίνεις, μπορεί να αγνοήσεις εντελώς την παρέα σου και να αφιερώσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου στο άτομο που σε ελκύει. Τελικά, αυτός ο έρωτας μπορεί να αρχίσει να σε απομακρύνει απ’ τους φίλους σου, επειδή αισθάνονται ότι είσαι υπερβολικά απορροφημένη στον κόσμο σου και στη σχέση σου και δεν έχει τίποτα άλλο σημασία για σένα.

Αν παρατηρήσεις κάποιο από αυτά τα σημάδια σε σένα, σκέψου μήπως μπορεί να έχεις χάσει κομμάτια του εαυτού σου. Αναρωτήσου: «Ποια είναι η αλήθεια που δεν είμαι απαραίτητα διατεθειμένη να αναγνωρίσω;». Δεν γίνεται να πατάς pause στα πάντα, περιμένοντας να σου τηλεφωνήσει ο καλός σου τελευταία στιγμή για να κανονίσετε κάτι μαζί!

Freepik

«Θα βρω ποτέ την αληθινή αγάπη;». Μήπως έχεις πάθει εμμονή με το να βρεις σχέση;

Εάν είναι πραγματικά απαραίτητο για σένα να είσαι πάντα διαθέσιμη όταν αυτό το άτομο θα τηλεφωνήσει ή θέλει να βγείτε ραντεβού, πρέπει να αναρωτηθείς ποια είναι τα δικά σου όρια και πού βρίσκεσαι εσύ μέσα σ’ αυτή τη σχέση. Θέλεις στ’ αλήθεια να είσαι σε μια σχέση όπου δεν θα έχει τίποτα άλλο σημασία;

Αξίζεις μια υγιή σχέση με κάποιον που θέλει πραγματικά να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σου, που λαμβάνει υπόψιν του τον χρόνο και τις ανάγκες σου και θέλει να καλλιεργήσει μια ισότιμη σχέση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3 σημάδια ότι έχεις πάθει εμμονή με τη νέα σου σχέση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
3 σημάδια ότι έχεις πάθει εμμονή με τη νέα σου σχέση,