Ζάκυνθος: Παγκόσμια «πρώτη» ντοκιμαντέρ για διάσωση Εβραίων

16:11 4/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ντοκιμαντέρ για την διάσωση των Εβραίων κατά την διάρκεια του β’ παγκοσμίου πολέμου, μέσα από την μαρτύρια του εβραϊκής καταγωγής ζακυνθινού επιζήσαντα των γεγονότων, Χαΐμ Κωσταντίνη, ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο να συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους.

Απαράβατος όρος, για την συμμετοχή αυτή, είναι η ταινία να μην έχει προβληθεί στο κοινό. Δίνεται όμως η δυνατότητα να γίνει μία πρεμιέρα για τους συντελεστές και τα ΜΜΕ.

Η παραγωγή επέλεξε η πρεμιέρα αυτή να γίνει στην Ζάκυνθο ώστε να τιμήσουν το φιλόξενο νησί που γέννησε αυτή την ηρωική ιστορία του χτες και να ευχαριστήσουν όσους σήμερα ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να αποδοθεί κινηματογραφικά.

Με κεντρικό προσκεκλημένο τον κο Κωνσταντίνη και την οικογένεια του η προβολή για τους συντελεστές θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο κινηματογράφο Φώσκολο και θα ακολουθήσει δεξίωση στον προαύλιο χώρο.

Την Κυριακή 11.00πμ θα γίνει μία προβολή αποκλειστικά για τα ΜΜΕ μετά την οποία θα υπάρξει η ευκαιρία να τεθούν ερωτήσεις στον παραγωγό κο Στάθη Πριόβολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα