«Ξεδιψά» με έργα 245.000 ευρώ ο Δρυμός Ελασσόνας

18:24 30/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέο δίκτυο ύδρευσης αποκτά ο Δρυμός Ελασσόνας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 245.000 ευρώ που περιλαμβάνει την κατασκευή νέας δεξαμενής, αγωγού μεταφοράς νερού και υποβρύχιο αντλητικό συγκρότημα.

«Υπογράφουμε μια σύμβαση που δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του οικισμού του Δρυμού» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε σύντομο χρονικό διάστημα με ένα σοβαρό έργο θα γίνει η υδροδότηση του οικισμού που αναμένεται να εξασφαλίσει επαρκές και ποιοτικό

νερό διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία. Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα στη ζωή» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας δήλωσε ότι «ένα σημαντικό έργο για τον οικισμό του Δρυμού παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Το έργο αφορά την υδροδότηση του Δρυμού με ένα νέο δίκτυο το οποίο θα παρέχει στο στον οικισμό καθαρό και ποιοτικό νερό».
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννης Γκαντούνας απηύθυνε «ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους κατοίκους και το Τοπικό Συμβούλιο του Δρυμού για το μεγάλο αυτό έργο που υπογράφτηκε σήμερα. Είναι έργο ζωτικής σημασίας που είχαμε μεγάλη ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Αγοραστό και όσους συνετέλεσαν προκειμένου το έργο αυτό να ξεκινήσει άμεσα».
Στην υπογραφή σύμβασης του έργου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Έργων Στέλιος Δημότσιος και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα