Βρήκε στην πληγείσα από την κακοκαιρία Σύμη 300 ευρώ και τα παρέδωσε

11:27 21/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συμβασιούχος υπάλληλος της Εταιρίας Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ), κατά την επιχείρηση αποκατάστασης των ζημιών στην πληγείσα Σύμη, βρήκε και παρέδωσε ανάμεσα στα χαλάσματα και τη λάσπη, ποσό 300 ευρώ.
Πρόκειται για τον Τάσο Ξανθό, ο οποίος -όπως έγινε γνωστό- ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την επιθυμία να μεταφερθεί στη Σύμη για να βοηθήσει στις εργασίες αποκατάστασης του νησιού.
Όταν έγινε γνωστή στην υπηρεσία η πράξη του, ζήτησε από τους υπεύθυνους να μην δημοσιοποιηθεί, καθώς δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το καθήκον του.
«Πιθανότατα να

μην είχε ούτε ευρώ στη τσέπη εκείνη τη στιγμή που τα βρήκε» ανέφερε στην ΕΡΤ Ρόδου ο πρόεδρος της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ, Αγαπητός Πάλλας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για εξαίρετο άνθρωπο και εργαζόμενο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, Φιλήμονας Ζαννετίδης ανακοίνωσε -μέσω της ΕΡΤ Ρόδου- ότι ο εργαζόμενος της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ θα τιμηθεί από την Περιφέρεια, καθώς τέτοιες πράξεις τιμούν και την υπηρεσία και τη Ρόδο.
Ο Τάσος Ξανθός, σε επικοινωνία της ΕΡΤ Ρόδου μαζί του, δεν θέλησε να μιλήσει για την πράξη του αυτή, αναφέροντας ότι είναι ντροπή να μιλά για το αυτονόητο και μάλιστα τη στιγμή που ο κόσμος υποφέρει και έχει χάσει το βιος του από την κακοκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα