Βόλος: Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας

14:28 22/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου, σε Βόλο και Νέα Ιωνία. Οι εργασίες που υλοποιούνται αφορούν στην τοποθέτηση νέων ασφαλτικών ταπήτων στο πλαίσιο βελτίωσης του οδοστρώματος, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζουν αλλά και της παλαιότητας της ασφάλτου.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο τμήμα Λαρίσης με Αθηνών, στην κατεύθυνση από Λάρισα

προς Βόλο και ακολουθούν εργασίες και σε άλλα σημεία σε Βόλο και Νέα Ιωνία.

Αντίστοιχες εργασίες έχουν υλοποιηθεί στην οδό Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και Ιάσονος, στην οδό Θουκυδίδη πίσω από το ΙΚΑ Βόλου, στην οδό Γανοχώρας μεταξύ Δορυλαίου και Προύσσης, στην οδό Μυριοφύτου μεταξύ Δορυλαίου και Χρήστου Λούλη καθώς και στην οδό Πάριδος από Ιασονίδη έως Δαβάκη.

Τα έργα οδοποιίας θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού ώστε με το τέλος της σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι των συντηρήσεων που έχουν προγραμματιστεί από την Υπηρεσία.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης επισήμανε πως στόχος των παρεμβάσεων που γίνονται στους δρόμους είναι, όχι μόνο να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους οδηγούς αλλά και να περιοριστούν οι κίνδυνοι πρόκλησης ατυχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα