Βόλος: Προφυλακίστηκε και η μητέρα της 14χρονης

17:55 13/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την προφυλάκιση και της μητέρας της 14χρονης κοπέλας που αποπειράθηκε να βιάσει και ασέλγησε σε βάρος της, 55χρονος ιδιοκτήτης μάρκετ από τον Βόλο, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη, ανακριτής και εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Κέρκυρας.

Η 40χρονη γυναίκα οδηγήθηκε το μεσημέρι στον ανακριτή με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με τον 55χρονο, η μητέρα ήταν ενήμερη ότι η κόρη της βρισκόταν μαζί του στην Κέρκυρα, κάτι που η 40χρονη φέρεται να μην παραδέχεται.

Να σημειωθεί πως,

ο 55χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, όπου είχε πάει για διακοπές με την 14χρονη, προφασιζόμενος ότι ήταν κόρη του. Χάρη στην παρατηρητικότητα του προσωπικού του ξενοδοχείου, έγινε αντιληπτό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για την σύλληψη της μητέρας της 40χρονης, η οποία προσήχθη και αυτή στην Κέρκυρα, όπου σήμερα απολογήθηκε και εν τέλει κρίθηκε προφυλακιστέα.

(πηγή φωτο: Corfu TV Live)

Keywords
Τυχαία Θέματα