Τρίπολη: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία

13:05 15/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Και ενώ είναι σε διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου της Πελοποννήσου, συνεχίζουν να βρίσκονται σε γενικευμένες κινητοποιήσεις.

Και ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση αντιπροσωπείας της Τρίπολης με τους υπεύθυνους του Υπουργείου, στην Αθήνα και ενώ ανακοινώθηκε ότι το τμήμα παραμένει στην Τρίπολη και συνεχίζει κανονικά και με προοπτικές για να εξελιχθεί σε πολυτεχνικό, οι σπουδαστές,

οι καθηγητές και οι εργαζόμενοι αυτού, έχουν άλλη άποψη και ζητούν εδώ και τώρα να ανακοινωθεί πολυτεχνική σχολή στο ΠαΠελ απ’ το επόμενο ακαδημαικό έτος.

Με αφορμή την συνεδρίαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος, έγινε σήμερα το πρωί, εξωτερική παράσταση διαμαρτυρίας, ζητώντας απ’ την ηγεσία του Ιδρύματος, να συνταυτιστεί ,απολύτως, με τα αιτήματα της κινητοποίησης.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, πρόσφατα τοποθετήθηκε και πανό με τα αιτήματα του τμήματος, στο μέτωπο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου της Τρίπολης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα