Τρίκαλα: Σε αγωνιστική ετοιμότητα τα μέλη του ΠΑΜΕ

23:55 3/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δράση τους για το επόμενο διάστημα συζήτησαν και καθόρισαν σήμερα σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Με πρωτοβουλία του Συνδικάτου γάλακτος τροφίμων και ποτών, του σωματείου λογιστών, του Συνδικάτου Οικοδόμων και του Σωματείου Λογιστών η σύσκεψη σωματείων του ΠΑΜΕ έγινε στο Εργατικό Κέντρο και στο πλαίσιό της αποφασίστηκε τα μέλη των σωματείων να οργανώσουν τη δράση

τους και να εντείνουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Έτσι, το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου τα συνταξιουχικά σωματεία θα συμμετάσχουν στην πανθεσσαλική κινητοποίηση που θα γίνει στη Λάρισα. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 9 το πρωί από τα Τρίκαλα για να συμμετάσχουν οι συνταξιούχοι στο συλλαλητήριο, που θα γίνει στη Λάρισα στις 10:30 το πρωί. Επίσης, η προοπτική προετοιμασίας μίας μεγάλης απεργίας για την κοινωνική ασφάλιση είναι στους στόχους του Μετώπου, ενώ εντός του Νοεμβρίου θα γίνει στα Τρίκαλα πανκινητοποίηση για την υγεία, με αίτημα δημόσιο δωρεάν, κρατικό σύστημα υγείας. Επίσης αποφασίστηκε τα σωματεία του ΠΑΜΕ να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να εμποδίσουν τον πλειστηριασμό λαϊκών κατοικιών.

Τέλος, απεύθυναν πρόσκληση στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να εγγραφούν στο λαϊκό φροντιστήριο που κάνει και φέτος το ΠΑΜΕ, ενώ αποφασίστηκε να ενδυναμωθεί η επαφή τους με τους πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν στην πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα