Τρίκαλα: Ο δυνατός αέρας έριξε δένδρο σε παιδική χαρά

13:20 19/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης αλλά και πτώσεις δένδρων, προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο.

Τα περισσότερα προβλήματα προκλήθηκαν στην περιοχή του Ασπροποτάμου και της Διάβας, όπου κλαδιά δένδρων ή ακόμη και κορμοί, χτύπησαν ηλεκτροφόρα καλώδια του δικτύου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σημειώθηκαν και πτώσεις παλαιών ξύλινων στύλων της ΔΕΗ. Διακοπή ρεύματος

σημειώθηκε και στο Καστράκι, την Κυριακή, όπου δένδρο έπεσε επάνω σε καλώδιο μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, κόβοντας την παροχή σε κατοικίες. Ανάλογα προβλήματα, αλλά σε μικρότερο βαθμό, καταγράφηκαν το Σάββατο και την Κυριακή τόσο στον Δήμο Τρικκαίων, στις περιοχές Δροσερού και Μεγάλων Καλυβίων προς Λαζαρίνα, όσο και στην ορεινή περιοχή της Πύλης. Ωστόσο, το πιο σοβαρό συμβάν καταγράφηκε στα Τρίκαλα και δη στο συνοικισμό των Αγίων Αποστόλων, όπου το απόγευμα του Σαββάτου έσπασε δένδρο μέσα σε παιδική χαρά, χωρίς ευτυχώς εκείνη τη στιγμή να υπάρχουν παιδιά. Συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με τη συνδρομή πυροσβεστικών δυνάμεων, επενέβησαν άμεσα, αποκαθιστώντας στο σύνολό τους τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

The post Τρίκαλα: Ο δυνατός αέρας έριξε δένδρο σε παιδική χαρά appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα