Τρίκαλα: Ανιψιός ο δολοφόνος του 82χρονου στη Ζηλευτή

17:30 9/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ομολόγησε την δολοφονία του 82χρονου στη Ζηλευτή Τρικάλων ένας από τους δύο προσαχθέντες στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του χθεσινού ρεπορτάζ του τραγικού συμβάντος.

Πρόκειται για έναν 41χρονο, ανιψιό του άτυχου ηλικιωμένου από εξάδελφό του και κάτοικο της Τοπικής Κοινότητας, ο οποίος επί χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από ουσίες. Η άμεση κινητοποίηση των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων και η μεθοδικότητα με την οποία έδρασαν, έφεραν άμεσο αποτέλεσμα στην εξιχνίαση της υπόθεσης,

με τον δράστη να “σπάει” αργά χθες βράδυ και να ομολογεί την πράξη του. Το θύμα αναγνώρισε τον δράστη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, λόγο για τον οποίο ο τελευταίος και ενεργώντας πιθανόν εκτός εαυτού, έφερε στον 82χρονο συνταξιούχο του ΟΓΑ πολλαπλά συνθλιπτικά κατάγματα στο κεφάλι. Από την ανακοίνωση της Αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν τόσο η διάρρηξη του παραθύρου της αγροικίας με λοστό, που ήταν και το φονικό “όπλο”, όσο και ο αρχικός σκοπός του 41χρονου που ήταν η κλοπή χρημάτων. Ο δράστης αφαίρεσε 160 ευρώ από το σπίτι του 82χρονου και μετά την σύλληψή του από τους αστυνομικούς βρέθηκε στην κατοχή του ποσό 155 ευρώ, ενώ ο λοστός βρέθηκε έξω από το σπίτι του θύματος. Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται και διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ομολογισε ο δολοφονος της ζηλευτης
Τυχαία Θέματα